Rate this post
 • 15 kilo eraf in 2 maanden!
  Rate this post

  Na 12 jaar jojoën kan ik met trots vertellen dat ik nu ruim 1,5 jaar stabiel ben en dat ook wil blijven. Dat doe ik door bewuste keuzes te maken, selectief te zijn en nog steeds te genieten. Want dat vind ik persoonlijk het belangrijkste.

  Ik mag mensen helpen om nóg mooier te worden en zich nóg beter te voelen op elk gebied. Wat een verrijking om mensen te mogen zien stralen! Met trots stel ik ook aan jullie voor: Rina uit Tilburg. Rina is bij mij in 2 maanden tijd maar liefst 15 kg afgevallen en al ruim een half jaar op gewicht, en ze past weer in haar trouwjurk! En zij straalt… Fantastisch! Prachtig om te zien.

  Doelen
  Iedereen kan bij mij terecht, of je nu 5 of 50 kg wilt afvallen en te behouden door middel van voedingsadvies. Sommige mensen vallen af voor een bepaald doel: bruiloft, zwangerschap, gezondheid, afname medicijngebruik of om zich beter in hun vel te voelen, om weer te kunnen lopen en of rennen zonder pijn. Overal kan ik mensen bij helpen. En als je zwanger bent, kan ik mooie buikschilderingen maken.

  Wenkbrauwen en nagels
  Als eyebrowstylist perfectioneer ik jouw wenkbrauwen om jouw gezicht nog mooier te laten uitkomen. Jouw nagels worden op en top behandeld, verzorgd en gelakt met Striplac, die tot tien dagen perfect blijft zitten zonder je nagels te beschadigen, en het is gemakkelijk te verwijderen of klaar te maken voor een nieuwe Striplac van Allessandro.

  Een onvergetelijk feest
  Als ervaren lifestylecoach, visagist en nagelstylist sta ik garant voor een onvergetelijk feest. Ik werk met alle liefde en plezier op elk feest, groot of klein.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply