Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Hét alternatief voor liposuctie
  Rate this post

  Veel vrouwen, maar ook mannen hebben last van overtollig vet en cellulitis. Gezonde voeding en regelmatig sporten alleen zijn meestal niet voldoende om deze ongemakken op te lossen; zeker als het gaat om de probleemzones, zoals buik, heupen, dijen en ­billen. Figuurcorrectie met de QB LIPO II betekent een doorbraak op het gebied van afslanken!

  Met laagfrequent ultrasone geluidsgolven bereik je het ­effect van een reguliere liposuctie, maar dan zonder operatie. De methode is bewezen effectief, veilig en pijnloos. Kortom: voor wie geen liposuctie wenst te ondergaan, is deze behandelwijze hét alternatief.
  De QB LIPO II maakt gebruik van de nieuwste technologie van laagfrequente ultrasone geluidsgolven. Deze geluidsgolven maken allereerst het overtollige lichaamsvet vrij. Vervolgens wordt het vet op een geheel natuurlijke manier afgebroken en afgevoerd. Het resultaat van de behandeling is dan ook definitief. Je lichaam maakt geen nieuwe ­vetcellen aan!

  Direct meetbaar resultaat
  De behandeling is volledig pijnloos. Je kunt alleen een lichte tinteling of warmte ervaren. Na de behandeling kun je onmiddellijk je dagelijkse werkzaamheden hervatten. Er is geen herstelperiode.
  Het resultaat is direct meetbaar na slechts één behandeling. De resultaten zijn verschillend per persoon, maar gemiddeld zul je een vermindering van 2 tot 6 cm omtrek kunnen meten per behandeling.

  Het aantal behandelingen verschilt per persoon en is afhankelijk van het resultaat dat je wenst te bereiken. Tijdens het consult wordt dit met jou besproken en je kunt in overleg een behandelplan samenstellen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply