Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Afvallen… Wat moet je nou doen?
  Rate this post

  Als het over doelstellingen gaat die mensen willen bereiken, is afvallen het meest gestelde doel. Maar wat moet je nou doen? Hardlopen, fitnessen of aan je voeding werken?

  Er zijn verschillende manieren om aan te tonen waarom krachttraining zorgt voor een betere verbranding dan cardio. Maar HITT (30 seconden op, 30 seconden af) is ook goed bij de doelstelling van vetverbranding. In dit ­magazine hebben we het over Excess Post-exercise Oxygen Consumption (EPOC): ja, je verbrandt calorieën met je training, maar daarnaast is sporten ook een belasting voor je ‘inwendige systemen’. Na je laatste set gaat je lichaam hard aan de slag om deze systemen weer in balans te krijgen. Dat wil zeggen: om de hormoon-, zuurstof- en eiwitsyntheseniveaus te herstellen. Dit proces kost energie, en dat is waarom je ­calorieën blijft verbranden tot wel 72 uur nadat je je sportschoenen hebt uitgetrapt. Hoeveel calorieën? Vergelijk de ‘after burn’ van die verschillende work-outs bij een gemiddelde man van 80 kg.

  Je ziet dat joggen veel minder calorieën verbrandt dan krachttraining. Daarnaast: de meeste mensen die willen afvallen, willen hierbij graag ook wat ‘strakker in het pak’ ­zitten, om wat gevormde schouders en billen te krijgen. Dit zal niet lukken met alleen hardlopen. Sterker nog: met hardlopen wordt het steeds moeilijker om spiermassa op te bouwen en te behouden.

  Maar wat moet je nou wel doen? Hieronder staat een ­programma om daadwerkelijk mee te werken aan hoe je lichaam eruitziet en aan je gewicht.

  Personal Hormonal Profiling Onderzoek heeft aangetoond dat ouder worden, gezondheid en lichaamssamenstelling meer verband met elkaar hebben dan voorheen werd gedacht. De rol die de diverse hormonen hierbij spelen, blijkt de ‘missing link’ te zijn.
  Er is nu een methode waarmee je jouw hormonen op een natuurlijke wijze kunt beïnvloeden. Deze gepatenteerde methode heet Personal Hormonal Profiling. Met dit programma is het mogelijk om simultaan 3 gebieden aan te pakken. Je zult je jonger en vitaler voelen en tegelijkertijd blijvend gewicht verliezen op jouw specifieke probleemgebieden. Hormonen bepalen niet alleen hoe je je voelt, maar ook hoe je eruitziet. De hoeveelheid vet die op een bepaalde plaats in het lichaam wordt opgeslagen, is afhankelijk van iemands ‘hormonale profiel’. Met andere woorden: een hormonale disbalans zorgt onder andere ook voor een disbalans in iemands vetopslag.
  Door het meten van 12 verschillende huidplooien, verspreid over het lichaam, kan jouw persoonlijke hormonale profiel worden bepaald. Door de uit balans zijnde hormonen op een natuurlijke wijze te manipuleren, zul je je jonger en vitaler voelen en tegelijkertijd gewicht verliezen op jouw specifieke probleemgebieden.
  We kunnen onze hormonen op 3 verschillende manieren beïnvloeden, namelijk door voeding, training en supplementen. Naar aanleiding van jouw profiel krijg je een op maat gemaakt voedings-, trainings- en supplementen­schema, waarmee jouw succes kan worden gegarandeerd (mits de richtlijnen zorgvuldig worden gevolgd uiteraard!).

  Wil je meer informatie hebben over dit programma, neem dan contact op met ons.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply