Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Je haar verzorgd tot in de puntjes
  Rate this post

  Wil je je haar onder handen laten nemen bij een ­kapsalon waar écht de tijd voor je wordt genomen? Waar jouw wensen vooropstaan? Dat kan!

  In 2015 won kapsalon Beauty selection de prijs Kapsalon van het jaar 2015 voor de gemeente Smallingerland met de hoogste puntenscore maar liefst een 9,8. Dit zegt iets van wat onze klanten van ons vinden. Naast een goed advies, tijd voor een kop lekkere koffie en een goede sfeer is er een goede prijs-kwaliteitverhouding.

  In de kapsalon zijn de klanten 6 dagen per week welkom, en voor alle behandelingen in de kapsalon geldt dat men geen afspraak hoeft te maken. Vanaf medio juni zullen wij gaan uitbreiden met een nieuw te openen moderne salon in het centrum van Heerenveen.

  Aanbiedingen en arrangementen
  Hou onze Facebookpagina of website in de gaten voor leuke maandaanbiedingen en leuke, niet al te dure combi-arrangementen. Leuk voor een moeder-dochteruitje of een vriendinnendag.

  Dr. Fish foot fish spa
  Afgelopen winter is de salon uitgebreid met een foot fish spa. De garra rufa visjes, ook wel ‘knabbelvisjes’ genoemd, knabbelen het eelt van je voeten, waardoor je voeten zijdezacht worden. De Dr. Fish foot fish spa kost voor 25 minuten € 7,50 en je kunt hier met 2 personen tegelijk naast elkaar in aparte bakken gebruik van maken.

  Schoonheidssalon en nagelstudio
  Bruidjes zijn in onze salon aan het goede adres, want naast een kapsalon beschikken we ook over een schoonheidssalon en een nagelstudio. Voor bruiden worden vaak arrangementen op maat samengesteld, compleet inclusief proefkapsel en proefmake-up, zodat ze zullen stralen op een van de belangrijkste dagen van hun leven.

  Opleidingen
  Ook verzorgt Beauty selection professionele opleidingen tot nagelstyliste. Het gaat om een door de Nagelunie erkende opleiding die zowel overdag als ‘s avonds gevolgd kan worden. Deze lessen worden het hele jaar door gegeven, evenals kapperstrainingen en visagieopleidingen. Neem voor meer informatie eens een kijkje op onze website www.nagelopleidingen.com of bel 0512-870000.

  Wij begroeten je graag in onze salon of ons opleidingcentrum!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply