Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • 185.000 kilometer
  Rate this post

  185.000 km. Zo vaak lopen we als mens gemiddeld de wereld rond. Dat is meer dan vier keer! Onze voeten kunnen daarbij dan ook best wat hulp gebruiken. Best raar eigenlijk, dat we het met ons allen dan accepteren dat er zoveel kwalitatief slecht schoeisel wordt gemaakt en gedragen, terwijl we weten dat het heel slecht voor onze voeten is. En dat begint al vanaf de eerste stapjes.

  De kindervoeten zijn volop in de groei en moeten optimaal ondersteund worden. Maar ja, het geweld van de bekende sportmerken… ‘Iedereen loopt erop’: je kent het wel. En zijn al die sportschoenen nu zoveel mooier dan een gewone, leren schoen? Wij vinden van niet. Integendeel: de leren kinderschoenen van tegenwoordig zijn niet meer zo gewoon. Ze zijn hipper en modischer dan ooit. Dit seizoen is het al helemaal kleurrijk: mooie metallics, flitsende kleurencombinaties, felgekleurde veters, en dat dan gecombineerd met een sport- of runningschoenlook. Schoenen die een prima pasvorm hebben en die zijn afgestemd op kindervoeten in de groei.
  (Overigens hebben we voor de papa’s en mama’s ook gewoon erg leuke schoenen, veelal van leer en vaak ook met uitneembare voetbedden. Comfortabel loopplezier:
  dat willen we toch allemaal!)

  Op deze pagina’s vind je een voorproefje van de collectie van Twins & Trackstyle die wij je te bieden hebben. Oordeel zelf!

  Experimentje
  Doe het volgende: pak een plastic zak en stop je hand erin. Hou de zak bij je pols dicht. Wacht 30 minuten en kijk wat er met je hand gebeurt. Geschrokken?
  Mooi zo, want dat was de bedoeling.
  Stel je je nu eens voor wat het effect op de voeten van jouw kind is, als die dag in dag uit op slecht ademende schoenen loopt, waar nauwelijks nog een stukje
  leer aan zit en waar ondersteuning voor de voet heeft moeten wijken voor een dure merknaam.
  Die sportschoenen zien er misschien hartstikke leuk uit, maar de voet die erin zit straks niet meer!

  Wordt het geen tijd om je kinderen weer op
  goede, comfortabele schoenen te laten lopen?
  Leren schoenen, met een stevige hiel, een goede pasvorm en optimale ondersteuning voor de voet? Of zwicht je voor het sportschoengeweld en zadel je jouw kind(eren) straks op met allerhande voetproblemen? ­Honderdvijfentachtigduizend kilometer!

  Twins&Trackstyle
  We zijn trots op het feit dat we de titel ‘Stardealer’ mogen dragen voor het mooie Nederlandse (!) kinderschoenenmerk Twins&Trackstyle. Als Stardealer bieden we de meeste keuze in modellen (Twins voor de meiden, Trackstyle voor de jongens), in verschillende wijdtematen. Twins&Trackstyle is een kinderschoenenmerk met een lange historie, gericht op het maken van goed passende, verantwoorde kinderschoenen voor smalle en brede voeten. Dat ze daarbij tevens hip en modisch zijn is een extra verdienste! Voor jou als consument is het prettig om te weten dat een Stardealer voor dit merk meer is dan alleen maar een winkel met enorm veel schoenen: belangrijker nog is de aandacht die we besteden aan de kindervoeten. We meten ze op in lengte en breedte,
  doen een loopanalyse en komen met een gefundeerd advies rond de beste kinderschoen voor jouw
  zoon / dochter.

  Toegegeven: een goede leren kinderschoen is niet goedkoop, maar kan – mits goed passend en aansluitend bij de voet – veel voetproblemen voorkomen.
  Je wilt toch ook het beste voor je kind?

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply