Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Ook jij kunt het anders doen!

  Heb jij moeite met grenzen aangeven en wil je meer balans in je leven? Wil je lekkerder in je vel zitten en ­minder stress en meer plezier ervaren? Of wil jij jezelf verder ontwikkelen en groeien in je zelfvertrouwen, je carrière, je communicatie of je relatie? Wil je graag veranderen, maar weet je niet hoe of lukt het niet? Dit komt omdat inzicht in je overtuigingen, denken en handelen ontbreekt. Wanneer je dit inzicht wel hebt, is groei en ontwikkeling in alle contexten van je leven mogelijk.

  Als je soms het gevoel hebt dat de effecten van jouw ­gedrag of gewoontes niet fijn zijn of als je wel eens zegt: ‘ zo ben ik nou eenmaal’ of ‘zo ben ik nou eenmaal opgevoed’, weet dan dat je ervoor kunt kiezen om het anders te doen! Wanneer je inzicht in jouw gedrag en gewoontes krijgt, zul je des te meer de motivatie voelen om datgene wat je beperkt in je leven te veranderen. Met behulp van persoonlijke counseling en coaching krijg jij weer plezier, betekenis en richting terug in jouw leven. Jouw problemen, valkuilen, groei en doelen worden belicht. Met een optimaal resultaat voor jou!

  De aanpak
  Hoe kom je er nu achter waar het ‘fout’ gaat? Dat is niet zo makkelijk. De oorzaak, en daarmee ook de oplossing, ligt diep in ons bewustzijn. Beperkende overtuigingen, ­angsten en belemmeringen zijn lastig om zelf te ontdekken. Door persoonlijke counseling of coaching krijg je zicht op jouw drijfveren. Hoe en waarom doe jij de dingen die je doet? Door middel van gesprekken en oefeningen ga je schilletje voor schilletje op weg naar jouw kern. Zo kom je uiteindelijk uit bij je ware drijfveren. Je ontdekt of jouw aannames en overtuigingen nog wel voor jou werken of juist niet langer passen bij wie je bent en wílt zijn. Dit inzicht kan confronterend zijn, maar ook verhelderend. Zo geeft het richting aan verandering.

  Waar kun jij terecht?
  Hellen Tanis is een bekwame en gedreven counselor, coach en trainer. Je kunt bij haar terecht voor onder andere stress en / of burn-out coaching, relatietherapie, leiderschap coaching en training communicatie en assertiviteit. Hellen is van mening dat vraagstukken en oplossingen in de mens zelf liggen. Vanuit deze eigen verantwoordelijkheid werken jullie samen aan doelstellingen, meetbare resultaten en een duurzame verandering. Zij biedt jou de instrumenten hiertoe. Hellen neemt haar vak serieus en heeft de nodige accreditaties verworven. Tevens is zij aangesloten bij de beroepsvereniging VIV en is zij in het bezit van een AGB-zorgcode. Hellen schetst het prachtige beeld: ‘Aandacht is de kiem van een relatie, waaruit een mens tevoorschijn kan komen.’ Humor en warmte spelen daarbij een grote rol!

  Met de AGB-zorgcode worden de kosten vergoed door verschillende zorgverzekeraars. Kijk voor meer informatie hierover op www.hellentanis.nl.

  Samenwerking
  In mei 2016 is Hellen een samenwerking aangegaan met dr. Ineke van der Berg van Praktijk Rodenrijs, de praktijk met een multidisciplinaire aanpak met het streven om iedere cliënt weer lichamelijk en emotioneel in balans te brengen. In de praktijk kan dat middels acupunctuur, psycho-punctuur en voedingsadvies. Door de samenwerking kan Hellen ook op emotioneel en psychosociaal niveau bijdragen aan een betere balans voor haar cliënten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply