Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • 20 minuten aandacht voor jou!
  Rate this post

  Na een zomervakantie met zon, ijsjes en pizza staan er aantal dingen op jouw wensenlijstje. Een fitter en strakker lijf, en een bijbehorende goede conditie graag. Maar jezelf van die bank of bureaustoel af slepen en jezelf in je sporttenue hijsen is soms best lastig. Of je traint al wel, maar lukt het je op eigen kracht nog niet om je gezondheidsdoelen te behalen. Geef de moed niet op: de oplossing is dichterbij dan je denkt!

  Alles wat jij hebt nodig hebt, is een stok achter de deur. Ook is het slim om een manier van fysieke training te kiezen die leuk en uitdagend is, en past in jouw drukke schema. Het antwoord? Trainen bij fit20!
  Het geheim van een fit20 training? In een heel korte tijd ga je – uiteraard op een veilige manier – over je eigen grenzen heen. Vandaar dat het ook wel een ‘High Intensity Training’ (HIT) wordt genoemd. Deze vorm van training is nodig om je lichaam ertoe aan te zetten om zich op alle vlakken te verbeteren, zodat je daadwerkelijk de resultaten gaat zien en voelen van jouw inspanningen.

  Ontmoet de personal trainer
  Deze intense manier van trainen vraagt natuurlijk om een deskundige persoonlijke begeleiding! Gelukkig staat de personal coach voor je klaar. Die weet precies wat er voor jou nodig is om het beste resultaat te bereiken. Hiervoor stelt hij of zij de apparaten voor je in, en bekijkt hij per sessie samen met jou welke spiergroepen er deze keer aan de beurt zijn. Tijdens de training zullen er af en toe momenten bij zitten dat je het zwaar krijgt. De personal trainer sleept je door het hele proces heen, dus óók tijdens de momenten dat je dat extra steuntje wel kunt gebruiken. En waar het risico aanwezig is tijdens het ‘vrij trainen’ in de sportschool op blessures en kramp, zorgt de personal trainer ervoor dat jij niet de verkeerde spieren belast of aanspant. Kortom: hij of zij loodst jou door de intense training – van de eerste tot de laatste trainingsminuut. Het ‘enige’ wat jij hoeft te doen, is je te concentreren op je inspanning. En mocht je een keertje écht geen energie hebben? Dan weet je trainer hoe jij weer je motivatie terugkrijgt!

  Voor iedereen
  Misschien ben jij al superfit, en wil je dit graag zo houden. Maar het kan ook zijn dat je met bepaalde fysieke klachten kampt, zoals een aandoening of blessure. Of misschien wil je graag fit blijven gedurende je zwangerschap. Geen zorgen: de trainers van fit20 zijn ervoor opgeleid om iedereen te kunnen begeleiden!

  Eigenaar en trainer Marco de Jong:
  ‘Vaak wordt aan mij gevraagd of fit20 wel iets is voor iemand die sporten niet zo leuk vindt. Of ik hoor ook weleens van zeventigplussers: ‘Ik ben toch al veel te oud om nu nog te sporten?’ Dat is zeker niet het geval.
  Trainen bij fit20 is voor iedereen haalbaar, interessant en slim om te doen. We proberen de grens van het maximale op te zoeken op het gebied van spierkracht, maar bij ons geldt altijd ‘safety first’, dus doen we niets geforceerd.
  We bespreken wekelijks hoe de laatste training is gegaan en passen daar de trainingsintensiteit op aan. Of je nu een non-sporter, topsporter, jong of oud bent, wel of niet fit bent of fysieke klachten hebt: iedereen kan zijn of haar gewenste doel bij fit20 realiseren.’

  Hierom kies je voor fit20:
  – Resultaat gegarandeerd
  – Vaste afspraak
  – Personal coach
  – Alleen of samen
  – Omkleden niet nodig
  – Focus en rust

  Resultaat gegarandeerd bij fit20:
  De training bij fit20 zorgt voor een wekelijkse gezondheidsprikkel. Je zult na een paar weken al merken dat je meer energie hebt en dagelijkse taken gemakkelijker gedaan krijgt. Zou het echt door de training komen? Die vraag blijft niet onbeantwoord: je voortgang wordt bijgehouden in de Trainersapp. Zo wordt je voortgang inzichtelijk: leuk om te zien én motiverend!

  Ervaar het zelf
  Je kunt gratis kennismaken met het fit20-concept. Plan een kennismakingstraining in en laat je overtuigen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply