Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Behandel jouw huidprobleem!
  Rate this post

  Als je last hebt van jouw huid wil je graag een product gebruiken dat écht werkt. Van veel crèmes wordt gezegd dat je er pas op langere termijn resultaat van ziet. Vaak kom je bedrogen uit, heb jij je suf betaald én heel wat tijd verloren. Wat jij nodig hebt is een product die de schade van jouw huid herstelt en ontstekingsreacties remt wanneer jij bijvoorbeeld last hebt van acne. Een goede behandeling met en begeleiding bij dit product is daarbij van belang!

  De huidverzorgingsproducten van Jan Marini grenzen aan de medische wetenschap en pakken huidproblemen bij de kern aan! Hierdoor wordt jouw huid natuurlijk jonger, meer gehydrateerd en stralender! Schoonheidsspecialiste Riana Sijl-Koning van KARO Schoonheidssalon werkt op vakkundige wijze met dit merk. Op naar een optimale huidgezondheid, met een goede begeleiding door deze huidcoach!

  Specialisaties
  Voordat Riana schoonheidsspecialiste was, werkte zij in een apotheek als apothekersassistente. Deze beroepen liggen in elkaars verlengde, omdat je voor beide beroepen kennis nodig hebt van de huid, ziektes en medicijngebruik. Riana wil zich blijven ontwikkelen. Zo heeft zij zich gespecialiseerd in onder andere de behandeling van de acnehuid, het geven van bindweefselmassage, het aanbrengen van permanente make-up en elektrisch ontharen. Ook is zij bekwaam in het aanbrengen van medische camouflage en de ontharingstechnieken laser en Intense Pulsed Light (IPL).

  Bindweefselmassage
  Een cosmetische bindweefselmassage verbetert de huidstructuur. Het is een massage die de celvernieuwing activeert. Hierdoor ziet de huid er jonger uit. Het beste resultaat wordt verkregen in kuurverband. Door de bindweefselcellen te prikkelen gaat het lichaam deze cellen sneller aanmaken. Door de huid als het ware topsport te laten uitoefenen, worden collagene vezels en elastinevezels aangemaakt die de structuur van de huid verstevigen. Hierdoor verbetert ook de opname van werkzame stoffen uit de crèmes die gebruikt worden. De huid gaat er stralend en jonger uitzien.

  Acnehuid
  Een chronisch ontstekingsproces van het haarfollikel-talgkliersysteem wordt acne genoemd. Meestal vind je acne op het gezicht, in de hals en nek, op de borst en de rug. Bij de één zijn het enkele puistjes, bij de ander is het een uitgebreide huidaandoening wat psychische problemen kan geven. Door middel van de juiste behandelingen wordt het mogelijk om de huid weer in balans te brengen.

  Mesotherapie
  Bij mesotherapie van Ecuri wordt de lichaamseigen stof hyaluronzuur in de huid gebracht. Aangezien dit duizend keer zijn eigen gewicht aan water kan opnemen, worden lijntjes in het gelaat opgevuld, zodat ze vervagen en er zachter uitzien. Dus: geen uitdrukkingsloos gelaat, maar een gecontroleerde opwaardering!

  Expertise als medisch schoonheidsspecialiste
  Riana is gediplomeerd medisch ­schoonheidsspecialiste. Omdat zij is opgeleid in dermatologische ­kennis, is zij goed in staat huidproblemen te signaleren en ­cliënten hierover te informeren. Daarnaast is Riana op de hoogte van de medische richtlijnen. Cliënten met een ­(chronische) ­huidaandoening of een beschadigde huid (bijvoorbeeld acne en/of rosacea) zijn bij de medisch ­schoonheidsspecialist in vakkundige handen. Dankzij de intensieve samenwerking van U-Consultancy met ­dermatologen is kwaliteit van het onderwijs ­gegarandeerd en zijn deze schoonheidsspecialisten op de hoogte van alle actuele, nieuwe ontwikkelingen. De medisch ­schoonheidsspecialist is een wezenlijke schakel in de dermatologische zorgketen. Met als voornaamste doel een vroegtijdige herkenning (onder andere huidkanker) en een professionele behandeling van huidproblemen. Een ­medisch schoonheidsspecialist is door de opleiding geoefend om de zorgvraag, indien nodig, adequaat vervolg te geven richting bijvoorbeeld de huisarts.

  Chirurgische ingreep? Niet nodig!
  Soms ben je niet tevreden over de resultaten van (vaak kostbare) huidverzorgingsproducten. Of je vindt het effect van methodes zoals peelings, (micro)dermabrasie of laserbehandelingen niet bevredigend genoeg. Natuurlijk wil je wel écht een methode vinden die zorgt voor zichtbare en voelbare huidverbetering. Toch is een operatieve ingreep een brug te ver voor je. Je hoopt dat er nog een tussenoplossing is en die is er! De Dermaroller of de Dermapen zorgen voor een daadwerkelijk natuurlijk verkregen huidverjonging, zonder drastische schoonheidsoperaties. Ook voor deze behandelingen wordt jij bij Riana hartelijk ontvangen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply