Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • 2017: Mindfulness op de agenda!
  Rate this post

  Je was al van plan om een mindfulnesstraining te gaan volgen, maar het kwam er steeds niet van. Toch heb je al enige tijd het gevoel dat je geleefd wordt en doe je steeds minder leuke dingen. Soms merk je dat aan je gedrag: je bent vaker gejaagd, moe of kortaf. Hier kun je via een mindfulnesstraining wat aan doen, maar dan moet je deze training wel op de agenda zetten. Zo maak je het concreet en gaat het ook gebeuren.

  Als je dat niet doet, wordt het de sluitpost van je tijds­begroting en komt het er nooit van. Er is altijd wel een reden om het niet te doen. En zo wordt jijzelf steeds de sluitpost. Agenderen dus!

  Trainingen
  In het komende jaar is er volop mogelijkheid om een training te gaan volgen. Ik ben op 12 januari met de eerste groep gestart, die al volgeboekt is. Maar in april en september is er nog plaats, dus voldoende tijd om in te plannen. Iedere groep bestaat maximaal uit vijf personen.

  Goede investering
  Uit je patronen stappen vereist moed. Het betekent tijd vrijmaken, terwijl je het al zo druk hebt. Toch is het een goede investering. Want juist door mindfulnessbeoefening leer je je tijd bewuster en effectiever beheersen.

  Kennismakingsgesprek
  Ben je geïnteresseerd en denk je erover om de daad bij het woord te voegen? Kijk dan voor meer informatie op mijn website, stuur een mail en maak een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply