Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Bewuster, gezonder en duurzamer leven
  Rate this post

  Bewust Twente is een netwerk van professionals en ondernemers die jou kunnen inspireren tot een bewuster, duurzamer, gezonder en gelukkiger leven! Bewust Twente gaat over groeien in verbinding, in verbinding met onszelf en met elkaar.

  Wanneer je gelukkiger wilt leven, minder stress en meer balans wilt ervaren, loop je soms tegen hindernissen op. Door persoonlijke ontwikkeling kun je hier meer over leren. En al lerende ontdek je dat je de belangrijkste vaardigheden om een gelukkig leven te hebben al van nature bezit. Je mag leren ze weer opnieuw en bewust in te zetten. Bij de leden van Bewust Twente vind je een groot aanbod van cursussen, trainingen en coaching die je hierbij kunnen ondersteunen.
  De scheiding tussen de reguliere en alternatieve gezondheidszorg is aan het vervagen. Steeds meer mensen weten dat een goede gezondheid een samenspel is van allerlei aspecten. En dat gezondheidsklachten aangepakt kunnen worden op verschillende manieren die elkaar aanvullen. Gezonde voeding en leefstijl, naast fijne dingen doen, horen ook bij een leven in balans. Op de agenda van Bewust Twente kun je uiteenlopende activiteiten vinden, die je hierin de hand reiken. En je vindt er holistische gezondheidszorg.
  Als je bewustzijn groeit, ontstaat er als vanzelf ook een grotere betrokkenheid bij de wereld om je heen. Je ziet het belang in van een duurzame manier van leven voor onze gezondheid en welzijn. We willen leven in evenwicht met de wereld om ons heen.
  Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van (leden van) Bewust Twente? Schrijf je in voor de nieuwsbrief via de website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply