Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Pijnklachten? Steeds weer die rug…
  Rate this post

  Heb jij pijn als je bepaalde bewegingen maakt? Heb jij klachten aan je spieren, banden, gewrichten of zenuwen? Wat jij dan kunt gebruiken is een behandeling op maat, waarbij je de hulp van verschillende disciplines aangereikt krijgt. Ieder mens is anders, iedere klacht is anders en ieder lichaam reageert anders. Daarom verdien jij persoonlijke aandacht en hulp van ervaren behandelaren, zodat je zo goed en efficiënt mogelijk geholpen wordt. Want die pijnklachten, daar wil je toch zo snel mogelijk vanaf?

  Om van pijnklachten af te komen moet jij je eerst bewust worden van de functie van bijvoorbeeld je bekkenbodemspieren, je lichaamshouding en hoe je beweegt. Je moet je bewust worden van verkeerde gewoonten. Dit is de eerste stap om stoornissen in jouw beweging en houding te voorkomen, op te heffen, te verminderen en/of te compenseren. De specialisten van FysioSens bieden jou een breed aanbod aan effectieve behandelingen. Je kunt bij hen onder andere terecht voor fysiotherapie, kinderfysiotherapie, bekkenfysiotherapie, kinderbekkenfysiotherapie, oncologie, oedeemtherapie en dry needling. Ook kun je bij hen terecht voor groepstherapie voor zwangere vrouwen en kinderen.

  Multidisciplinaire samenwerking
  Als jij bij FysioSens terecht komt kun jij verwachten dat er goed naar jou geluisterd wordt en dat de oorzaak van jouw klachten nauwkeurig wordt opgespoord. Vervolgens wordt bij de behandeling de expertise van verschillende disciplines ingezet om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen en begeleiden bij het invullen van jouw (hulp)vraag. Zo kun jij ter ondersteuning bijvoorbeeld ook manuele therapie of dry needling ondergaan. Meerdere disciplines werken dus nauw samen en delen dezelfde visie. De specialisten zien zichzelf niet alleen als behandelaren, maar ook als begeleiders en coaches.

  Jij staat centraal
  De enkel vrouwelijke medewerkers van FysioSens vormen een betrokken, krachtig en hecht team met een goede samenwerking. Zij hanteren een persoonlijke benadering. Ze streven naar een evenwicht in kwaliteit en klantgerichtheid met een laagdrempelig karakter. Alles staat in het teken van het verbeteren van jouw functioneren. In hun gezamenlijke visie streven zij ernaar om jou inzicht te geven in jouw eigen verantwoordelijkheden en mogelijkheden. Zorg op de mens gericht!

  Verwijzing en vergoeding
  Voor een bezoek aan FysioSens is geen verwijzing door een arts nodig: je kunt direct contact opnemen wanneer jij je zorgen maakt. De zorgverzekeraar vergoedt 18 behandelingen vanuit de basisverzekering tot 18 jaar. Het eigen risico wordt daarbij niet aangesproken. Vanaf 18 jaar worden behandelingen vergoed wanneer je hier een aanvullende verzekering voor hebt afgesloten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply