Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Kraamzorg in landelijke top
  Rate this post

  Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Als je in verwachting bent, wil je je natuurlijk zo goed mogelijk voorbereiden op de bevalling. Maartje levert altijd goede en betrouwbare kraamzorg en maakt jouw kraamtijd zo speciaal mogelijk!

  Maartje Kraamzorg mag zich rekenen tot de absolute top in Nederland, zo blijkt uit de landelijke spiegelrapportage van de branche­organisatie voor zorgondernemers, waarvoor kraamzorgorganisaties in het hele land onder de loep werden genomen.

  Onder meer op de onderdelen ‘Cliëntgerichtheid’, ‘Informatie en communicatie’, ‘Bejegening’, ‘Hygiëne’ en ‘Effect kraamzorg’ scoorde Maartje Kraamzorg tot maar liefst 96,8% van de ­maximaal te behalen 100%.

  De spiegelrapportage beschrijft wat er goed gaat in de zorg en waar verbetering mogelijk is. Hierbij wordt gebruik gemaakt van kwantitatieve gegevens (cijfers en feiten) én kwalitatieve gegevens (woorden en beelden). De resultaten van deze spiegelrapportages ­dienen als input voor ­kwaliteitsverbetering in de zorg. Maartje is uiteraard blij met het resultaat en ziet het als een mooie steun in de rug om door te gaan.

  Reacties van cliënten
  ‘De verloskundige adviseerde me te gaan kolven. Dankzij de snelle service en het adequaat handelen van Maartje Kraamzorg heb ik nog lang met plezier borstvoeding kunnen geven.’

  Maartje Kraamzorg verhuurt en verkoopt 7 dagen per week borstkolven en borstvoedingshulpmiddelen, ook in de weekenden en op feestdagen! Tevens heeft Maartje een lactatiekundige in dienst.

  ‘Ik heb voor Maartje Kraamzorg gekozen omdat die één kraamverzorgende garandeert! Met al twee kinderen vond ik dat wel zo prettig. Ik ben thuis bevallen, en de kraamverzorgende die bij de bevalling was, was ook de dag erna aanwezig. Op de tweede dag na de bevalling werd ik opgenomen in het ziekenhuis. Toen ik op dag 4 weer naar huis mocht, kregen we dezelfde kraamverzorgende. Voor ons, maar zeker ook voor mijn kinderen, was dit geweldig!’

  Maartje Kraamzorg garandeert één kraamverzorgende in het gezin, vanaf de bevalling tot en met het einde van de kraamweek!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply