Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Kort maar krachtig!
  Rate this post

  Doorgaans wordt fitness gezien als iets waar we ons toch op zijn minst een paar uur per week voor in het zweet moeten werken. fit20 laat zien dat dit ook anders kan. Bij fit20 train je namelijk maar 20 minuten per week. Je transpireert niet of nauwelijks, omdat je in een koele ruimte traint. Omkleden is daarom niet nodig. Je hoeft geen cardio te doen. En je hebt snel en frequent ongelooflijk goed resultaat.

  Iedereen die één fit20 oefening doet, voelt meteen dat het wat met je doet. Het is intensief. Bij fit20 werk je 20 minuten op de top van je kunnen. Om dat veilig te doen, train je één op één met een personal trainer en op top-apparatuur. Je hoeft zelf niets in te stellen of te bepalen welke oefening je doet. Je hoeft je alleen maar te concentreren op de oefening en je inspanning. Daarom vind je bij fit20 geen muziek of andere afleiding, maar een rustige, mooie en prettige ruimte waar met focus wordt getraind.

  Intensief
  De fit20 methode is verankerd in onderzoek, praktijkervaring en gevalideerd door resultaat. Het uitgangspunt van fit20 is dat spieren voldoende prikkels nodig hebben om sterker te worden. Daar zijn een uitgekiend aantal herhalingen voor nodig, een goede techniek en voldoende weerstand. Het gewicht waarmee je traint, is hierdoor zwaarder en er zijn een stuk minder herhalingen. De fit20 training is intensiever dan je gewend bent maar, de duur is veel korter. De personal trainer zorgt ervoor dat je de oefeningen goed uitvoert en helpt je door de lastige trainingsmomenten heen. De vaste afspraak werkt als een positieve stok achter de deur.

  Heel gewoon
  Na de sterke trainingsprikkel worden je spieren en je hele lichaam tijdens de rustperiode sterker. De optimale frequentie van deze stevige trainingsprikkel en herstel is één keer per week trainen, en de rest van de week rust. Zo wordt 20 minuten trainen per week eigenlijk heel gewoon. Dat geeft tijd, ruimte en energie om aan je werk, gezin of plezier te besteden!
  Iedereen is welkom
  De fit20 studio in Hengelo is gevestigd in de kantoorvilla aan de Demmersweg 66 op het kantorenpark Westermaat. Iedereen uit Hengelo is welkom, ook degenen die niet in de Westermaat werken. Eigenaar en personal trainer is Tycho Descamps. Tycho heeft een achtergrond in fysiotherapie. Nadat hij zelf 2 maanden fit20 had gedaan, was hij helemaal om! Hij voelde zich fitter en sterker dan ooit. In slechts 20 minuten per week…

  Gratis kennismakingstraining
  Ervaar fit20 zelf en maak een afspraak voor een gratis ­kennismakingstraining. Dat kan telefonisch of via de website. Op www.fit20.nl vind je meer informatie en lees je authentieke klantverhalen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply