Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Krijg inzicht in wat er speelt
  4/4 - (1 stemmen)

  Loop je vast in jouw leven, heb je vragen waar je geen antwoorden op kunt vinden, of wil je gewoon eens weten hoe jouw energiesysteem ervoor staat? Met een reading kun je meer duidelijkheid krijgen over jezelf, je doelen en stappen die je kunt zetten.

  Een reading is het zonder oordeel verwoorden van hoe het op dit moment in essentie met je is. Dat gebeurt door contact te maken met jouw energie. Wat stroomt en wat blokkeert in je energiesysteem. Tijdens een reading ‘leest’ Angelien jouw energie. Deze energie heeft iedereen in en om zich heen. De energie om je heen noem je een ‘aura’, de energiecentra in je lichaam noem je ‘chakra’s’. Meestal ben je je hier niet bewust van, maar we slaan er allemaal wel van alles in op.
  In je energie is heel veel informatie: je ‘eigen weten’. Door ons sterk ontwikkelde ratio, vaste patronen/denkbeelden, weggestopte emoties of onverwerkte ervaringen is het soms moeilijk om hierbij te komen. Als reader kan Angelien contact maken met jouw informatie. Tijdens een reading kun je een vraag inbrengen die betrekking heeft op thema’s die in jouw leven spelen, bijvoorbeeld je relatie, kinderen, de balans tussen werk en privé, innerlijke onrust en onzekerheid. Diverse redenen kunnen er zijn om eens verder te onderzoeken wat er achter zit. Wat het leven je wil laten zien en welke kans het biedt. Een reading kan je inzicht geven, zodat jouw energie weer kan stro­men en je ‘weet’ wat je kan doen. Dat geeft ruimte en mogelijkheden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply