Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Als pijn je leven beheerst
  Rate this post

  ‘Pijn’ is een relatief begrip. Wat voor de één draaglijk is, is voor de ander ondraaglijk. Feit is dat pijn, in welke mate of hoedanigheid je die ook ervaart, van grote invloed is op de kwaliteit van leven, levenslust en het energieniveau.

  Annelies Dalenoord behandelt als geaccrediteerd APS-therapeut al 5 jaar mensen met chronische of acute pijnklachten. Ze werkt samen met enkele fysiotherapiepraktijken en een sportcentrum in Haaksbergen en omgeving, en is aangesloten bij het netwerk Bewust Twente.
  ‘APS’ staat voor ‘Actie Potentiaal Simulatie’. APS-Therapie is een revolutionaire therapie, die het lichaam stimuleert bij herstel, regeneratie en energiebevordering. Annelies legt uit: ‘Met het APS-apparaat geven we een microstroomsignaal af aan het lichaam om de lichaamseigen actiepotentiaal op te wekken. Daardoor treedt er een verbeterde celcommunicatie op en vindt er een toename van energie plaats. Deze extra energie wordt door het lichaam benut om cellen te laten herstellen en in balans te brengen. Tevens worden lichaamseigen pijnstillers aangemaakt, afvalstoffen versneld afgevoerd en neurohormonen uitgebalanceerd. Het zelfgenezend vermogen wordt op natuurlijke wijze geactiveerd, wat kan leiden tot minder medicijngebruik, minder pijn en een (voor)spoediger herstel.’
  De therapie is effectief bij chronische of acute pijn, vermoeidheid, slapeloosheid, whiplash, nek-/ schouder-/ rugklachten, hoofdpijn / migraine, achillespeesblessure, tennisarm, ontstekingen enzovoort. Ook bij chronische klachten als reuma, artritis, artrose, ME & MS, burn-out, fibromyalgie en (sport)blessures heeft APS-Therapie aantoonbare resultaten opgeleverd. Denk je dat deze therapie iets voor jou kan betekenen, neem dan gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply