Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
  • Een krachtig immuunsysteem
    Rate this post

    Ons immuunsysteem bevindt zich in de darmen en beschermt ons lichaam onder andere tegen virussen, schimmels, bacteriën en omgevingsfactoren zoals straling en slechte voeding. Als dat immuunsysteem verstoord raakt, kan dat verschillende klachten opleveren, zoals vermoeidheid, infecties, chronische verkoudheid of allergieën. Met biofotonentherapie kun je ervoor zorgen dat de werking van het immuunsysteem geoptimaliseerd wordt.

    Eerst iets over de achtergrond van biofotonentherapie. De cellen van ons lichaam stralen ongeveer 100.000 lichtimpulsen per seconde uit. Deze lichtimpulsen bestaan uit biofotonen (lichtdeeltjes) van verschillende frequenties en zorgen onder andere voor de aansturing van alle biochemische processen in ons lichaam. Als een cel goed en ongestoord functioneert, is de impuls te vergelijken met een laserstraal: coherent. Wanneer er een storing optreedt, verzwakt het licht en wordt diffuus, te vergelijken met het licht van een gloeilamp; incoherent.

    Bij een groot scala aan lichamelijke en emotionele klachten kan biofotonentherapie ingezet worden. Door deze therapievorm wordt de biofotonenfunctie hersteld en worden oorzaken van klachten bestreden. Ook wordt jouw bewustzijn over gezondheid op verschillende niveaus vergroot. Hierdoor kan het immuunsysteem weer op krachten komen en wordt het lichaam weer in staat gesteld zichzelf te genezen en gezond te houden.

    Biofotonentherapie
    Een behandeling met Starlight / Chiren herstelt het functioneren van biofotonen. De oorzaken van storingen worden in het lichaam opgespoord door het meten van acupunctuurpunten op jouw vingers en tenen. Deze zijn verbonden met organen en systemen, zoals het hormoonsysteem, het zenuwstelsel, het lymfesysteem et cetera.
    Testen met de frequenties van ziekmakende storingen ­(zoals voedselvergiftigingen, ondermijnende bacteriën, zware metalen, ontstekingen, insecticiden, Pfeiffer, Lyme, vaccinatiestoringen, TBC, chlamydia) wijzen uit welke factoren het immuunsysteem belasten. Daarna volgt gerichte behandeling en ondersteuning van het zelfherstellend vermogen van het lichaam.
    Omgekeerde frequenties worden via glasstaven in je handen het lichaam ingestuurd, tegelijk met ondersteunende, frequentieherstellende, homeopathische en soms fototherapeutische middelen. Hierdoor kan met name het afweersysteem weer krachtig en vitaal gaan functioneren. Vaak volgt dan nog een kortere behandeling met Bach remedies, die vooral gebruikt worden ter harmonisatie van de emotionele balans.

    De behandeling werkt op de hoofd-hartverbinding, die we in deze maatschappij vaak kwijtraken. Jouw inzicht en bewustzijn worden bevorderd. Hierdoor word je herinnerd aan hoe jijzelf verantwoordelijk bent voor jouw balans en welzijn.
    De mens wordt bekeken vanuit een totaalbeeld: een holistische visie. De nadruk van een behandeling ligt op het opsporen van de oorzaken en niet op symptoombestrijding.

    Biofotonentherapie iets voor jou?
    Volwassenen en kinderen kunnen behandeld worden. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de mate waarin het lichaam in staat is te reageren. Bij kinderen zie je vaak dat drie behandelingen volstaan. Zij zijn minder belast met allerlei storingen en reageren sneller. Bij volwassenen met minder zware klachten moet je denken aan vijf tot zeven behandelingen. Bij zwaardere belasting en/of chronische ziektebeelden zijn er meer behandelingen nodig.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply