Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Voel je weer gezond, fit en slank
  Rate this post

  Een goed functionerende doorbloeding van de allerkleinste haarvaatjes in het menselijk orgaan (microcirculatie) is de meest beslissende factor voor onze gezondheid. Vaak besef je pas hoe kostbaar je gezondheid is wanneer deze is het gedrang komt. Het heeft invloed op je vitaliteit en prestatievermogen, kan zorgen voor chronische pijn en beperkingen van je mobiliteit.

  Bij het Cryo Center Twente, in samenwerking met Sportmassage Enschede, wordt dit probleem aangepakt met fysische vasculaire therapie, massages, koudetherapie en medical taping. Ook kun je worden begeleid door middel van coaching en counseling. Bij elke cliënt wordt afzonderlijk bekeken welke therapie of combinatie van therapieën het snelste en meest effectieve resultaat kunnen opleveren. Lichaam en geest komen weer in balans.
  Massage is niet alleen ontspannend maar heeft een enorme uitwerking op de doorbloeding en op de gemoedstoestand. Cryo Center Twente, in samenwerking met Sportmassage Enschede, biedt sport- hotstone en stoelmassage aan, maar ook manuele lymfedrainage en bindweefselmassage. Of wat dacht je van gewoon een ontspanningsmassage of misschien wil je leren hoe hoe je met Bellabaci cupping massage met silicone cupjes jezelf thuis kunt behandelen.

  Cryo
  Cryo Sauna Therapie ( -196 Celcius) heeft aangetoond dat het vrijwel elke ontsteking en de pijn bij reuma en andere gewrichtsklachten aanzienlijk kan verbeteren. Therapie is ook effectief bij onder meer fybromyalgie, eczeem en spataderen. Ook werkt de cryo sauna therapie uitstekend als natuurlijk antidepressivum en draagt het bij aan het herstel van depressies, migraine en slaapproblemen. Een aangename bijkomstigheid is dat je per sessie tot soms wel 3000 kcal kunt verbranden en dat je huid weer strak aanvoelt. Daarnaast geeft deze koudetherapie je een ware energieboost! Cryo Spray (-80 Celcius) wordt gebruikt bij de plaatselijke pijnbestrijding, maar wordt vooral ingezet bij de esthetica bijvoorbeeld bij de behandeling van cellulite, eczeem en rimpels.

  Medical Taping
  Medical Taping is enorm veelzijdig en kan worden toegepast om gewrichten te ondersteunen of spieren te beïnvloeden door middel van spanningstoenamen of juist afname te realiseren. De tape kan ook worden gebruikt voor houdingscorrectie, bij zwellingreductie, pijnvermindering of het verbeteren van de huidconditie.

  Facials
  Bij Cryo Center Twente kun je ook facials laten doen. Alles draait hier weer om een verbetering van de doorbloeding met behulp van de facial cupping massage en de cryo spray. De behandeling wordt afgerond met een heerlijk product van Jeunesse op basis van stamcellen en groeifactoren.

  Counseling
  Counseling is een vorm van hulpverlening of ook wel raad geven. Het doel is helpen bij het oplossen of omgaan met problemen, het vinden van antwoorden op vragen, het benutten van ongebruikte mogelijkheden en het ontwikkelen van kennis en vaardigheden. Deze gesprekken zijn erg op jezelf en je eigen beleving gericht en helpen vaak bij zowel psychische als ook bij lichamelijke problemen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply