Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een uniek ontwerp naar jouw wensen
  Rate this post

  Glimmende sieraden die ons uiterlijk net dat beetje extra geven, allemaal staan we wel eens bij een etalage om die prachtexemplaren te bekijken. Maar natuurlijk wil jij nog liever een uniek sieraad dat geheel aan jouw wensen voldoet. Hoe geweldig zou het zijn als jij jouw zelf uitgedachte sieraad ook daadwerkelijk kunt gaan dragen?

  Tineke Hessels van UNI10 EDELSMID maakt graag een sieraad dat uniek is en geheel aan je wensen voldoet. Dit begint al bij het ontwerp. Bij haar kun je hierin als klant een grote rol spelen. Heb jij een sieraad al helemaal uitgedacht? Tineke hoort graag hoe dit ontwerp eruit ziet. Ze geeft graag aan wat technisch wel en niet mogelijk is en doet suggesties voor eventuele aanpassingen. In een gesprek worden aan de hand van enkele vragen jouw wensen besproken en toont zij voorbeelden uit haar collectie. Zo stellen jullie samen vast wat de stijl en uit­straling van jou sieraad wordt.

  Schetsen
  Inspiratie voor het sieraad vormt een erg belangrijke bron, zoals een hobby, een geliefde of een belangrijke gebeurtenis. Aan de hand van al deze informatie maakt Tineke verschillende schetsen die met jou besproken worden om tot een keuze te komen.

  Smeden
  Het maken van een sieraad neemt de nodige tijd in beslag. Niet alleen de hoeveelheid onderdelen en de uit te voeren handelingen vergen tijd, maar ook het vervolmaken van de vorm en de laatste afwerking kunnen soms wat langer duren. Voor een sieraad dat je met veel plezier draagt, is dit een kleine investering in blijvende pracht.

  Graveren en zetten
  Wil je een gravering laten aanbrengen in een sieraad? Wat gravering betreft is bijna alles mogelijk. Niet alleen een sierlijke of juist strakke tekst, maar ook een symbool, een familiewapen, of zelfs een vingerafdruk kan in een sieraad gegraveerd worden. Ook voor het zetten van een steen kun je bij UNI10 EDELSMID terecht.

  Genieten!
  Van je prachtige, persoonlijke en unieke sieraad wil je natuurlijk zo snel mogelijk genieten. Werp een blik in Tineke’s atelier of kom het proces in het echt aanschouwen. Tineke vertelt je graag over haar ontwerp- en smeedproces.

  Wist jij dit?
  Bij UNI10 EDELSMID wordt gewerkt met zowel nieuw goud als met goud van bestaande sieraden. Het is natuurlijk erg bijzonder dat een sieraad wordt gemaakt met materiaal van een erfstuk of een sieraad dat voor jou een bijzondere betekenis heeft. Het oude materiaal wordt hiervoor zorgvuldig gereinigd en omgesmolten tot een gouden staafje of plaatje. Dit vormt daarna de basis voor het nieuwe sieraad. Dit is in bijna alle gevallen mogelijk. Bijna alle sieraden kunnen uitgevoerd worden in andere materialen, zoals edelstaal, goud, platina en zilver. Heb jij iets moois gezien? Neem contact op of kom langs bij het atelier!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply