Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Meer energie door de juiste voeding!
  Rate this post

  Als je druk en overprikkeld bent, kun je anders op voeding reageren dan wanneer je rustig bent. Je kunt dan een tijdelijke allergie ontwikkelen voor­ bepaalde voedingstoffen.

  Dit kan zich op verschillende manieren uiten. Zo reageert een cliënt van mij met uitslag in de vorm van jeukende bultjes als ze in een drukke periode zalm of olijfolie eet. Stopt zij een tijdje met het eten van deze voeding en wordt de overprikkeling behandeld, dan verdwijnen de klachten en kan ze daarna alles weer probleemloos eten. Ieder mens is uniek. Daarom is het belangrijk, als je een voedingsallergie vermoedt, dit uit te laten meten door middel van Sensi Plus therapie. Soms is het noodzakelijk om vitamines en mineralen aan te vullen. Als je veel stress hebt, verbruik je meer vitamines en mineralen dan normaal. Vooral bij mensen met een burn-out komen vaak tekorten voor.
  Ook meet ik of je bloedsuikerspiegel in balans is. Als deze te veel schommelt, kan dat gevolgen hebben voor je lichamelijke én geestelijke gezondheid. Je kent wellicht het gevoel dat je iets móet eten en daarna direct minder humeurig bent. Door de juiste voeding op het juiste moment binnen te krijgen, kun je problemen voorkomen of oplossen.
  Tip: de elementensamenstelling van nat Keltisch zeezout stemt overeen met de samenstelling van ons bloedplasma . Heb je mineralen­tekorten, dan vul je die door dit zout te gebruiken automatisch aan. Dit zout is jodiumvrij en is positief voor je gezondheid. Wil je dit zout bestellen, stuur me dan een mail.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply