Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
  • 4/4 - (1 stemmen)

    Boek nu je droomreis naar Ibiza! Get your skin ready to be sunkissed en trakteer jezelf op een ultieme Cenzaa Bohemian Summer Treatment. Laat je meevoeren naar het prachtige eiland Ibiza, waar je zowel peace als pleasure kunt vinden. Geniet van een ontspannende en harmonieuze behandeling. Laat even de routine van een druk en stressvol leven los. De luxe werkstoffen, weldadige geuren en texturen laten de huid stralen van gezondheid. Maak nu je huid summerproof met de heerlijke Bohemian Summer behandelingen!

    Lily Lolo
    De producten van Lily Lolo zijn vrij van parabenen en synthetische geurstoffen. Daarnaast zijn de producten dierproefvrij en veganistisch vriendelijk.

    Waarom Lily Lolo? Lily Lolo is:
    – naturel. Minerale make-up voor een natuurlijke look en luchtige textuur op de huid.
    – longlasting. De minerale poeders hebben een langdurige houdbaarheid en zijn water- en transpiratiebestendig.
    – beschermend. De minerale make-up bevat zonbescherming vergelijkbaar met SPF 15 door middel van de aanwezigheid van onder andere zinkoxide.

    Reprogram Box
    De vraag naar intensieve behandelingen en huidverbeterende producten groeit enorm. Iedereen wil immers graag een stralende en gezonde huid. Ervaar 100% doeltreffende huidverbetering met de nieuwe Reprogram Box. Laat je huid kennismaken met de hoogwaardige Cenzaa producten en breng je huid hiermee in balans.

    Manicure
    Verwen je handen met een manicurebehandeling. Die kun je zelfs nog uitbreiden met een paraffinebad, en je kunt je nagels laten lakken.

    Kies uit heerlijke massages!
    • Klassieke rug-, nek- en schoudermassage
    • Rugmassage met Himalayascrubzout en olie (geur naar keuze) met als finishing touch een nabehandeling met bodylotion in dezelfde geur
    • Hotstone-massage met geurolie (rug en schouders, achterzijde benen)
    • Weda zoutbundelmassage. De geurende warme bundels met Himalaya-zout hebben een verwarmende, scrubbende en ontspannende werking op het lichaam. De geur wordt afgestemd op jouw voorkeur.

    Huidverbeterende behandelingen
    • AGE REDUCE THERAPY Een stralende, egale huid met strakke contouren
    • ACNE AHA THERAPY Geschikt voor een vette huid met onzuiverheden, bultjes en ontsierende puistjes
    • ACNE CLARIFYING Deze behandeling is gericht op het intensief reinigen van de huid
    • HYALURON THERAPY Een hydraterende behandeling, waarbij exceptionele werkstoffen uw huid intens voeden en verzorgen

    Over Schoonheidssalon Bianca
    Mijn naam is Bianca Liet en in 2006 heb ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste afgerond. In mijn salon kun je onder één dak terecht voor professionele schoonheidsbehandelingen en huidverbetering. Ik geef jou de aandacht die je verdient!

     

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply