Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Peeling voor je algehele huidgezondheid
  Rate this post

  Een peeling is een van de meest effectieve methoden om de algehele gezondheid van de huid te ­verbeteren. Bovendien wordt de huid er mooier van, want wie wil er nou geen gladdere huid zonder pigmentvlekjes, acne of rimpels?

  PCA Skin staat internationaal bekend om het oplossen van huidproblemen door middel van luxe peelings die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven. De behandelingen en producten van de PCA Skin krijgen veel aandacht in de Amerikaanse media, onder andere van Oprah Winfrey en de Vogue, en verovert nu ook Nederland. PCA Skin biedt slimme oplossingen voor huidproblemen zoals acne, rosacea, hyperpigmentatie en huidveroudering. Daarom is het belangrijk dat deze effectieve behandelingen op de juiste manier worden ingezet door PCA Skin-opgeleide professionals. De huidspecialistes van Jeanette Veldhuizen Clinic hebben de afgelopen tijd deze opleiding met succes afgerond. De kliniek is een PCA Skin Huidinstituut met hoogopgeleide professionals: huidspecialisten die een stap verder gaan op het gebied van huidverbetering en waarbij resultaat en een gevoel van luxe samenkomen.

  Wetenschappelijk bewezen formules
  PCA Skin is gebaseerd op diverse zuren en huididentieke werkstoffen, waarbij diverse serums gecombineerd kunnen worden en verschillende huidproblemen tegelijk kunnen worden aangepakt. Wetenschappelijk bewezen formules helpen bij het verminderen van oppervlakkige lijntjes en het verbeteren van de huidstructuur, het bestrijden van kleurverschillen en roodheid, en het stimuleren van het zuiveringsproces bij acne, vrijwel zonder downtime, zoals bij een traditionele peeling. Voorafgaand aan de behandeling vindt er eerst een gedegen intake plaats en maken wij een foto. We bespreken eerst met jou wat jij graag zou willen en wat wij voor jou kunnen bereiken. Daarna vindt de behandeling plaats. Je vervolgt de behandeling thuis met de PCA Skin kit, die je na de behandeling meekrijgt.

  Breed scala
  Afhankelijk van het te behandelen huidbeeld is er bij PCA Skin keuze uit diverse samenstellingen. De huidspecialist kan in overleg kiezen voor een breed scala aan peelings. Ook kunnen er diverse, op jouw huid afgestemde combinaties gemaakt worden van de diverse zuren.

  Korte kuren
  Nagenoeg alle behandelingen van PCA Skin bevatten een peeling. Als een huidprobleem in een korte tijd opgelost moet worden, kan ervoor gekozen worden om in een korter tijdsbestek een aantal behandelingen te herhalen. Een goede richtlijn hiervoor is eens in de 3 tot 4 weken. Hoe vaak deze behandeling herhaald dient te worden, is afhankelijk van het huidprobleem. Wil je onderhoud van een gezonde huid, dan is eens in de 6 weken voldoende. Aangezien alle behandelingen van PCA Skin zuren bevatten, is dit een perfecte onderhoud en een aanvulling op de producten die je thuis gebruikt.

  Maak een afspraak voor een intake van € 25,-. Je ontvangt deze intake gratis bij een afspraak voor een behandeling. Ervaar het resultaat van PCA Skin bij Jeanette Veldhuizen Clinic!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply