Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Minder stress, meer gezondheid

  We hebben het al zo druk met ons gezin, werk en andere verplichtingen en verantwoordelijkheden, dat we vaak vergeten om op een goede manier te ademen en ons bewust te zijn van de belangrijke signalen die we krijgen om meer naar ons lichaam en innerlijk te luisteren.

  Met de traditionele Hatha Yoga lessen ben je weer even bewust bezig met jezelf, je lichaam en geest. Je krijgt daardoor meer beheersing over je gedachten, ademhaling en lichaam, wat resulteert in het reduceren van stress en dus meer gezondheid, geluksgevoel, rust en balans.
  De houdingen die je aanneemt, worden stilstaand uitgevoerd, met als doel om de interne organen te stimuleren en in balans te brengen, zodat het lichaam gezond gehouden wordt. Ook ontspanning aan het begin en het einde van de les en tussen verschillende houdingen door is belangrijk. Een aardig idee voor jezelf en een vriend(in) is een wellness-yogales van 1 uur met afsluitend een saunagang van 1 uur. Er zijn 3 sauna’s beschikbaar: een infrarood­cabine, een Finse sauna en een Turks stoombad. Er wordt individueel lesgegeven, waardoor de yoga-les afgestemd wordt op jouw eigen behoeftes en zodoende de effecten van yoga beter op lichaam en geest kunnen inwerken.
  Andere yoga-vormen die Angel Yoga Alkmaar aanbiedt, zijn Poweryoga en Kids Yoga. Ook privélessen zijn mogelijk. Lijkt yoga je leuk? Doe dan mee aan een proefles. Dan kun je zelf kijken en ervaren wat je ervan vindt!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply