Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De Bowen Techniek!
  Rate this post

  Heb je last van een bepaalde (pijn)klacht en kom je er maar niet vanaf? Denk dan eens aan de Bowen Techniek!

  De Bowen Techniek is een milde en bijzonder effectieve breed inzetbare manuele behandelmethode die in Nederland steeds meer bekendheid krijgt. De Bowen Techniek kenmerkt zich door het werken op de bindweefsels (fascie) van het lichaam. In ons lichaam is de fascie als één groot net rond alle spieren, organen, bloed­vaten en zenuwen aanwezig. Het omsluit en verbindt alle structuren met elkaar. Er worden kleine zachte rolbewegingen met duim en ving­ers gemaakt die via de bindweefselstructuren een keten van reacties op gang brengen die effect heeft op alle systemen van het lichaam.

  De Bowen Techniek is subtiel, ontspant en stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Mede door de zachte en subtiele handelingen is de Bowen Techniek geschikt voor alle leeftijden. Ook de conditie vormt geen belemmering. Drie tot vijf behandelingen zijn meestal voldoende om duidelijke verlichting en/of verandering te geven.

  De Bowen Techniek is effectief gebleken bij hoofdpijn en migraine, rug- en nekpijn, schouder-, arm- en polsklachten, sportblessures, bekkenklachten, houdingsproblemen, enkel- en voetproblemen, lymfeoedeem, PMS, darmklachten, artrose, reuma, allergieën, astma, huilbaby’s, ademhalingsproblemen, ­slaapproblemen, chronische vermoeidheid, angsten en stressklachten. De Bowen Techniek is goed te combineren met diverse oefentherapieën, psychotherapie en homeopathie.
  In mijn praktijk bied ik de Bowen Techniek en Massage­therapie aan. Verder ben ik opgeleid om op een verantwoorde en veilige manier massage bij kanker te geven in elk stadium van de ziekte. De meeste zorgverzekeraars vergoeden behandelingen vanuit het aanvullende pakket.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply