Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Dé kleding voor jou!

  Ben jij ook op zoek naar modieuze, ­casual damesmode van goede kwaliteit en met een uitstekende pasvorm? Jij zoekt mode waarin jij je mooi en prettig voelt, geïnspireerd op klassiekers en trends die naadloos in elkaar overgaan! Maar je kunt ook wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van een kledingstijl die bij jouw leeftijd past en bij het uitzoeken van kleuren die het doen voor jou.

  De vrouw met stijl gaat naar Alkha Modes de speciaalzaak, die vanuit een unieke visie altijd bijzonder en eigentijds is. De medewerkers staan voor persoonlijke benadering, eerlijk advies en vakkundige behandeling. Zij geven jou graag kleur-, stijl- en kledingadvies. Je vindt hier damesmode van merken als Studio Anneloes, Jane Lushka, Monari, TaiFun, Poools, AnotherWoman en Moscow.
  Voor kledingadvies bekijken jullie eerst de ­inhoud van je kledingkast. Wat is jouw ­favoriete set en waarom? Vaak voel jij je hierin goed door een toevallige combinatie van de perfecte kleur en de perfecte pasvorm voor jou. Aan de hand van de kleding in je ­kledingkast krijg je gericht kleuradvies en kledingadvies. Jij schittert weer!

  Naast deze service biedt het team van Alkha Modes ook een privéshoppingavond aan, voor jou en je familie en/of vrienden. Om jouw avond zo gezellig mogelijk te maken, staan er hapjes en drankjes voor jou klaar. Je kunt in alle rust uitgebreid passen en jezelf en/of anderen verrassen met een nieuwe outfit. Je kunt zijn wie je bent én wie je wilt zijn!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply