Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Help, mijn huid heeft dorst!
  Rate this post

  Je denkt wellicht dat hydratatie van de huid het belangrijkst is in de zomermaanden, maar dat is niet helemaal waar. Hydrateren is het hele jaar nodig.

  In de zomer word je, omdat het vaak warmer is dan in de winter, door jouw lichaam automatisch gewaarschuwd dat je dehydrateert. Je transpireert meer en krijgt dorst: een seintje van het lichaam dat je vocht nodig hebt, en je gaat meer drinken. In de winter krijg je die waarschuwing niet, terwijl je juist dan door de verwarming binnen en de koude buiten ook veel vocht nodig hebt. Eigenlijk is vocht de levenselixer van ons lichaam. De minimale hoeveelheid vocht per dag is twee liter: een liter water en een liter ander vocht. Maar pas ook op voor te veel vocht, want dan voer je te veel en te snel stoffen af die jouw lichaam ‘broodnodig’ heeft.
  Dehydratatie van de huid is een veel voor­komend probleem. Je ziet direct dat jouw huid een vochttekort heeft.

  Sommige effecten zijn redelijk snel te verhelpen, zoals droogteschilfertjes. Droogtelijntjes zijn veel moeilijker te bestrijden en krijgen al gauw een blijvend effect. Vraag daarom altijd aan de Cosmetoloog van Inspira Cosmetics naar de ‘vochtbalans’ van jouw huid. Zijn er indicaties dat jouw huid gedehydrateerd is, maak dan een afspraak voor een gezichtsbehandeling met de Magic Spheres Hydra+ en/of een Magic Spheres serum. Hiermee combineer je verjonging van de huid met hydratatie, versteviging, reparatie en bescherming of revitalisatie.Meer informatie kun je krijgen via Susan Skin And More in samenwerking met Inspira Cosmetics.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply