Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Last van je hormonen?
  Rate this post

  Jarenlang heb ik last gehad van stemmingswisselingen, menstruatiepijn en migraineaanvallen. Door anders te gaan eten en leven, zijn mijn klachten aanzienlijk verminderd en kan ik weer genieten van iedere dag!

  Al sinds mijn puberteit had ik last van hevige lichamelijke klachten. Buikpijn en hoofdpijn keerden iedere maand terug en hinderden mij in mijn dagelijks functioneren. Jaren ben ik ‘gewoon doorgegaan’, totdat een poos geleden de maat vol was voor mij.
  Het was duidelijk dat mijn problemen veroorzaakt werden door mijn menstruatiecyclus. Het vinden van de oplossing voor mijn klachten duurde echter vrij lang. De voor de hand liggende keuzes (het slikken van de pil en het gebruik van diverse medicatie via de huisarts) bleken voor mij geen redmiddel. Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met mijn voeding. Met name door het schrappen van (verborgen) suikers zijn mijn klachten aanzienlijk verminderd. Ik werd me bewust van het feit dat voeding enorm krachtig is. Voeding kan je ziek maken, maar kan je ook gezonder maken. Dankzij het volgen van verschillende opleidingen en cursussen (waaronder gewichtsconsulente, orthomoleculaire voeding en suppletie, voeding en hormonen, voeding en migraine) ben ik een expert geworden op dit gebied. Nu help ik graag mensen die worstelen met gewichtsproblemen en/of hormonale klachten (waaronder menstruatieklachten en de overgang). Ik ben ieder week aanwezig bij Beauty Studio Kreas in St. Annaparochie en in het Gezondheidscentrum te Stiens (2e etage). Veel van mijn consulten worden (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraar. Oplossingen vinden door het aanpassen van voeding en leefstijl is mijn uitdaging. Kan ik ook jou helpen?

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply