Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
1.6/4 - (1 stemmen)
 • Thomas van 6 is boos
  1.6/4 - (1 stemmen)

  Het gaat helemaal niet goed met onze zoon van 6 op school, vertellen ouders. Thomas komt steeds vaker boos thuis van school, hij schreeuwt en schopt en zegt dat hij niet naar school wil.

  De school geeft aan dat Thomas niet goed oplet, zich steeds laat afleiden en vaak niet weet waar het over gaat in de klas. Thomas zit helemaal niet goed in zijn vel.
  Gerda Louwerse van opvoedpraktijk het Gooi is door de ouders gevraagd hen te coachen met Thomas thuis. Na de kennismaking wordt de eerste video-opname besproken en daaruit komt naar voren dat Thomas in de laatste jaren veel spanning heeft ervaren door de werkloosheid van zijn vader en de komst van een zusje in het gezin. Er wordt veel uitgesproken met elkaar en de ouders krijgen handvatten om zich bij Thomas aan te sluiten, zodat hij zich gehoord voelt en kan vertellen wat hij moeilijk vindt. Na 6 huisbezoeken kunnen de ouders zelf weer verder met hun liefdevolle opvoeding van Thomas.
  Herken je dit of loop je ook vast bij het opvoeden van je kind? Neem dan contact op met Gerda Louwerse van Opvoedpraktijk het Gooi voor coaching en Video Home Training.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply