Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Vollere lippen zonder injectables
  Rate this post

  Veel vrouwen zouden graag vollere lippen willen, maar vinden de stap tot botox of fillers toch te ingrijpend. Of ervaren zo’n behandeling negatief en denken dan gelijk een ‘duckface’. Voor deze vrouwen is er nu een fantastische uitkomst, namelijk permanente make-up (PMU).

  In de afgelopen jaren zijn de technieken en pigmentkleuren met betrekking tot PMU enorm ontwikkeld. Velen onder ons zijn dan ook al bekend met de mogelijkheden van PMU voor mooie natuurlijke wenkbrauwen, en daarbij denken we aan bijvoorbeeld de hairstroke-techniek. Maar er is nog veel meer mogelijk met PMU. Daarom wordt hier nu PMU voor het accentueren van de lippen uitgelicht.
  Lippen accentueren
  Niet iedereen is gezegend met volle lippen of een warme, mooie lipkleur. En daarnaast merken veel vrouwen bij het ouder worden dat de contouren van de lippen onregelmatiger worden en de kleur afneemt. Met een permanente lipliner-, lipshadow- of een full-lipsbehandeling kunnen de lippen op een natuurlijke manier worden geaccentueerd. Zo kan met PMU de liplijn worden verfraaid, de kleur verfrist, de cupidoboog meer aangezet, en zelfs het volume optisch worden vergroot. En dat gewoon door de eigen lippen te voorzien van natuurlijke pigmenten en het werken met een schaduwtechniek. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een opvallende kleur. Dit is bijvoorbeeld een uitkomst voor vrouwen die elke dag lippenstift dragen.

  PMU-behandelingen voor de lippen:
  › Lipliner. Deze behandeling versterkt / verfraait de contouren van de bestaande lippen met een natuurlijke kleur die vergelijkbaar is met de eigen lipkleur.
  › Lipliner met shadow. Deze techniek verfraait de contouren van de lippen, maar geeft een zachter verloop door de schaduwtechniek die aan de binnenkant van de lijn wordt aangebracht. Kleine oneffenheden in de lipkleur kunnen hiermee ook worden opgelost.
  › Full-lips. Deze behandeling bevat het volledig inkleuren van de lippen. De behandeling is geschikt voor vrouwen die weinig eigen lippigmenten hebben en/of een opvallendere kleur willen hebben.

  PMU en schisis
  Schisis (hazenlip) kenmerkt zich over het algemeen met een spleet of een groef in de bovenlip. Bij het sluiten van deze groef of spleet blijft er vaak een duidelijk litteken achter en een mogelijk verschil in symmetrie. Dit kan goed gecamoufleerd worden met een full-lip PMU-behandeling. Tijdens deze behandeling wordt de cupidoboog weer in het midden aangebracht en het litteken voorzien van dezelfde kleur als de natuurlijke lippen. Met de juiste lipkleur en een schaduwtechniek kan de symmetrie van de lippen worden hersteld. Daarnaast kan het litteken boven de lippen ook minder opvallend gemaakt worden door het gebruiken van huidskleurpigmenten.

  Werkwijze
  Elke lipbehandeling bij DFine Clinic start met een intake­gesprek. In dit gesprek worden de wensen wat betreft kleur en vorm besproken en mogelijke vragen worden beantwoord. Na de intake bestaat de lipbehandeling uit 3 sessies met tussenpozen van vier weken. De behandeling is niet pijnlijk en duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Het resultaat van de behandeling moet om het jaar of anderhalf jaar worden bijgewerkt.

  Over Diana Greuter
  Diana Greuter is de drijvende kracht achter DFine Clinic. Ze was al jaren schoonheidsspecialiste toen ze besloot zich te specialiseren in de innovatieve technieken rondom permanente make-up. Deze technieken kwamen haar passie ten goede, namelijk om de schoonheid van haar klanten te accentueren en eventuele oneffenheden te kunnen camoufleren. Zeven jaar geleden heeft ze de allround-opleiding rond zowel cosmetische als medische permanente make-up gevolgd aan de Academie voor PMU van Irma Hulscher in Almere. In haar werk vindt Diana het belangrijk om de eigenheid van de klant te benadrukken, waarbij ze gaat voor het meest natuurlijke resultaat.
  Diana beschikt over een GGD-keurmerk en is aangesloten bij de NSGP, de Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU-specialisten. Registratie bij dit keurmerk geeft aan dat de specialist gediplomeerd is en onder kwaliteitsrichtlijnen werkt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply