Rate this post
 • ‘24 kilo eraf door sporten bij Zlim’
  Rate this post

  14 jaar geleden woog ik na mijn eerste zwangerschap 82 kg. Ik wilde heel graag iets aan die extra kilo’s doen, maar niet in een sportschool waar ik mezelf niet prettig bij voelde.

  Ik ben gaan sporten bij Zlim en maar liefst 24 kg afgevallen! Ik was zó blij met het resultaat, dat ik een aantal jaren geleden de 8 kilo die er na mijn tweede zwangerschap aan was blijven zitten er weer op dezelfde manier af wilde sporten.
  Het fijne aan de Zlim-methode is de persoonlijke begeleiding. Na een intakegesprek wordt er een doelgericht oefenprogramma opgesteld, zodat je ook echt kunt werken aan centimeterverlies op de juiste plaatsen! Daarna ga je in de ozonzuurstofcabine, zodat je, ook als je veel kilo’s verliest zoals ik, een mooie huid blijft houden.
  Gedurende de kuur word je begeleid door een van de twee diëtistes. Geen diëten, maar verantwoord en gezond eten voor het hele gezin. Ik hoef(de) dus niet voor mezelf apart te koken.
  Nu is Zlim een deel van mijn leven geworden. Ik werk zelfs bij Zlim in Breda! Dus als je mijn persoonlijke ervaring wilt horen of zien: je bent van harte welkom. Zlim werkt voor iedereen, dus ook voor jou!

  – Sabine

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply