Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
3/4 - (1 stemmen)
 • Toch goed voor de dag komen
  3/4 - (1 stemmen)

  De impact van haarverlies door chemotherapie is groot: een belangrijk deel van je uiterlijk verandert. Wat is het dan mooi dat je er met een ­haarwerk, dat er zo natuurlijk mogelijk uitziet, toch goed voor de dag kunt komen!

  De haarwerkspecialisten van Sjoerd Appij helpen vrouwen en mannen met haarverlies door wat voor oorzaak dan ook. Maja heeft sinds 1979 dit bedrijf verder uitgebouwd tot een zeer gespecialiseerde haarwerksalon. Met alle vakkennis die zij nu bezit kan Maja, samen met haar team, mensen voorzien van een prachtig haarwerk.
  Van 1980 tot 2005 runde Maja een kleine salon in het instituut Antoni van Leeuwenhoek, die Maja met pijn in het hart heeft moeten opgeven in verband met ruimtegebrek. In de jaren dat zij de salon in het AVL runde, heeft ze erg veel gezien, gehoord en geleerd om cliënten nóg beter van dienst te kunnen zijn.

  Haarwerken en haardelen
  Discretie, respect en een luisterend oor staan naast de mooie haarwerken die ze levert hoog in het vaandel. Maja: ‘Het is mijn passie en missie om vrouwen die tijdelijke haaruitval hebben door chemo-/ radiotherapie een haarwerk te geven dat zó gelijkend is op hun eigen haar, dat de omgeving niet hoeft te zien dat het hun eigen haar niet is. Hierdoor valt het niet op dat er geen haar meer aanwezig is vanwege de behandelingen die ze moeten ondergaan. Wij zijn pas tevreden als de cliënt zich op haar gemak voelt en blij de deur uit gaat. Ook verzorgen wij haardelen in de breedste zin van het woord. Het komt namelijk helaas regelmatig voor dat ook vrouwen de mannelijke (androgene) kaalheid ontwikkelen. Die ontstaat soms een aantal jaren na de chemokuren.’

  Privacy en vergoeding
  ‘We ontvangen je graag in een van onze separate ruimtes, om je de privacy te kunnen bieden die je wenst. Ben je niet in de gelegenheid om naar ons toe te komen, dan doen we aan huis- en ziekenhuisbezoek. Ook de vergoeding van je zorgverzekeraar regelen wij uiteraard. Wij hebben een contract met alle zorgverzekeraars in Nederland, en onze salon is SEMH- en ANKO-gecertificeerd.’

  Bel voor een geheel vrijblijvende afspraak!

  Reactie van cliënt:

  Lieve dames,

  Ik wil jullie ontzettend bedanken voor de mooie pruik die voor mij gemaakt is. Ik krijg zoveel complimenten erover! Vanmorgen nog in het ziekenhuis: ik had een intake voor de bestralingen en de medewerkster onderbrak haar verhaal om me te complimenteren met mijn pruik. Zo vond hem zó mooi en natuurlijk. Ze wilde meteen jullie adres hebben om anderen door te verwijzen naar jullie. Dat adres heb ik natuurlijk meteen gegeven.
  Een andere keer zei iemand tegen me: ‘Gelukkig heb je je haar nog.’ Nou, een mooier compliment kun je toch niet hebben! Nogmaals bedankt!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply