Rate this post
 • 24,2 kilo afvallen in 15 weken HOE?!?
  Rate this post

  Kitty was sinds drie maanden aan het sporten bij hart for her Leiderdorp toen zij geïnteresseerd raakte in PowerSlim. Met haar trouwdag in het vooruitzicht wilde Kitty, zoals veel andere aanstaande bruiden, graag wat kilo’s kwijt. Zij maakte een afspraak met PowerSlimcoach Jantien van ­Bostelen voor een vrijblijvend consult. Nog geen vier maanden later heeft Kitty geen spijt van die eerste stap. Ze is 24,2 kilo afgevallen door elke week drie of vier keer te sporten en het gebruik van de PowerSlimproducten.

  ‘Tijdens ons eerste consult heeft Jantien stap voor stap uitgelegd wat het PowerSlimprogramma precies inhoudt en wat het voor mij zou kunnen doen’, vertelt Kitty. ‘Ik zat op dat moment niet lekker in mijn vel door het verliezen van mijn baan. Dat maakte mij heel onzeker maar dankzij de informatie van Jantien en de positieve ervaringen van andere PowerSlimmers en medesporters had ik er vertrouwen in dat het met de producten van PowerSlim en de begeleiding van Jantien wel zou lukken.’ En Kitty kreeg gelijk! Haar medesporters zagen haar iedere week stralender binnenkomen en vol energie en zelfvertrouwen aan haar work-out beginnen. Ondanks dat Kitty geen gemakkelijke eter is, ging het afvallen met PowerSlim haar erg goed af. ‘De diversiteit aan producten en de grootte van de porties zorgden ervoor dat ik lekker at zonder hongergevoel. Hierdoor was het voor mij makkelijk vol te houden. Daarnaast ging het afvallen heel snel en dat motiveerde mij enorm. Ik keek zelfs uit naar de wekelijkse weegmomenten.’

  Veilig voor iedereen
  Kitty is minimaal drie keer per week in de sportschool te vinden. Sporten bij hart for her kost je maar dertig minuten en in dat halfuur heb je een complete work-out gedaan met aandacht voor je conditie, je spieren en je gewicht. Omdat je sport met hydraulische apparaten krijg je er geen spierpijn van en is trainen bij hart for her veilig voor iedereen, ongeacht je fitnessniveau.

  Sporten is leuk!
  ‘In mijn club wil ik vrouwen laten ervaren dat sporten leuk is, geen pijn hoeft te doen en niet teveel tijd hoeft te kosten. De prettige sfeer, de persoonlijke begeleiding en het samen sporten met andere vrouwen zijn belangrijke factoren bij hart for her’, legt eigenaresse Jantien van­Bostelen uit. ‘Bewegen is in meerdere opzichten goed voor je. Zowel fysiek, mentaal als sociaal. Je voelt je er gewoon een stuk sterker en fitter door.’ Kitty heeft haar streefgewicht bereikt maar zal nog een jaar lang begeleid worden door haar coach. ‘De fase van gewichtsbehoud is misschien wel de belangrijkste fase binnen het PowerSlimprogramma. Nu zal Kitty zonder PowerSlimproducten, maar met haar aangeleerde gezonde eet- en leefpatroon en mijn begeleiding, op gewicht proberen te blijven. Ik heb er alle vertrouwen in dat haar dat gaat lukken’, zegt Jantien van Bostelen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply