Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De metamorfose van Karen
  Rate this post

  Karen is opgegeven door haar vriendin Ellen. Toen zij de oproep las, vond ze haar vriendin Karen de ideale kandidaat: een moeder met 2 dochters, een drukke en verantwoordelijke fulltime baan en tijd voor alles en iedereen, behalve voor zichzelf. Alles gaat voor en tijd voor zichzelf gunt ze zichzelf niet. Hoog tijd voor een dagje verwennerij en aandacht voor zichzelf!

  Vriendin Ellen was gezellig de hele ochtend mee en na afloop van de geslaagde metamorfose werd er een lekkere lunch aan vast­geknoopt om deze verandering te vieren. ‘Ik zal haar wel achter haar broek aan zitten dat ze het nu een keer bijhoudt’, wist Ellen het metamorfoseteam nog te vertellen. We zijn benieuwd, Karen!

  Haar
  Karen kwam bij ons in de salon en nam plaats in mijn stoel. Ze gaf aan dat ze maar weinig bij de kapper komt vanwege haar privésituatie en tijdgebrek. Zó leuk om iemand dan te mogen verwennen die het dubbel en dwars verdient! Karen had een flinke uitgroei, dunne punten onderaan en veel kleurverschil in het haar. Ik heb ervoor gekozen om er een mooie basiskleur in te doen, met daarover een paar highlights, zodat het weer één geheel wordt. Het kapsel heb ik niet te kort gemaakt, maar wel met veel lagen erin, zodat het zacht staat in het gezicht. Met föhnen heb ik het uit haar gezicht gekruld, zodat het lekker fris staat. De producten die ik heb gebruikt, zijn van Maria Nila, een heel fijne verzorgings- en stylinglijn. Het eindresultaat: een mooi, vrouwelijk kapsel waar Karen zelf heel blij mee is. Veel plezier van je nieuwe look Karen namens Quinto kappers!

  Visagie
  Ook met make-up was Karen niet veel gewend. Als ze het wel eens gebruikte, kreeg ze veel complimenten, maar dat gaf nog niet genoeg motivatie om het vaker te doen. Ik heb Karen eerst een lekkere dagcrème opgedaan om haar droge huid wat te voeden. Daarna heb ik een vloeibare foundation met een lichte dekking gebruikt en de rode vlekjes weggewerkt met concealer. Daarover een mineraalpoeder om het geheel een mooie, matte finish te geven. Een mooie diepe, groenblauwe tint op de ogen met in de arcadeboog een zachte lavendeltint. Een diepbruine eyeliner en zwarte mascara zorgen voor een sprekende oogopslag. Zachtroze blush en een oudroze tint op de lippen om het geheel een mooie en zachte uitstraling te geven. Alle producten zijn van Mineralogie, het minerale make-upmerk zonder schadelijke parabenen, talk en minerale oliën.

  Fashion
  Karen valt in de wat grotere maten en daarom zijn we deze keer gaan shoppen bij Anne’s Fashion in Berkel en Rodenrijs. Er waren al leuke items binnen van de nieuwe collectie, en Karen was meteen enthousiast. Karen vond het vooral belangrijk dat het lekker zat en dat ze zich er happy bij voelde, en het zou fijn zijn als ze het ook nog naar haar werk aan kon. Na verschillende dingen gepast te hebben, was het nog lastig om een keuze maken. Het werd een mooie diepdonkerblauwe broek met stretch en een tuniek met een vrolijke print die achter de rug werd vastgebonden, zodat het een mooie belijning kreeg. De manchetten bij de mouwen waren meteen favoriet. Nog een leuke ketting met een sprankelend hartje erbij en Karen was helemaal blij met haar nieuwe outfit.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply