Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Niet doorvertellen! Het kostte mij veel geld, maar dan heb je ook wat!
  Rate this post

  Bijna iedereen wil een ideaal figuur. Ikzelf wilde graag van mijn overgewicht af, heb al van alles geprobeerd en ben op zoek gegaan naar een snelle effectieve oplossing. Op internet kom je een bak met negativiteit tegen en is het écht heel moeilijk te filteren wat nou wel werkt en wat niet. En als je de prijzen ziet, dan schrik je je helemaal het leplazarus!

  Lange tijd heb ik niks gedaan en de drang om er toch echt wat aan te doen werd groter en groter. Het gevoel dat iedereen, met name vreemde nieuwe mensen die je leert kennen, jouw onzekerheid ziet en voelt begon echt ondraaglijk te worden. Er moest wat gebeuren! Ik ging er psychisch van dag tot dag zó op achteruit, dat ik niet bij winkelramen of grote spiegels naar mijzelf durfde te kijken.

  Nadat ik toch nog maar weer op internet gezocht had, heb ik geprobeerd om te kijken naar iemand die mij kan helpen. De prijzen waren nog steeds hoog, maar ik kon niet langer zo leven. Ik ben naar Finesse Bodyline Clinic gegaan, want die zie je veel op tv, in tijdschriften en ook in ForYou Magazine, en dat is dan toch vertrouwd.

  Tijdens het consult heb ik een lekkere kop thee gehad en een rondleiding, maar ook een goed gesprek. Het kost wel wat, maar als je ziet hoe ze de dingen aanpakken en hoe ze met je omgaan, dan denk je in positieve zin toch nog weer na! Zo dacht ik: ‘Dit is mijn oplossing! Hoe moet ik dit gaan doen?!’

  Stiekem schaam ik mij ervoor dat ik er het geld voor heb uitgegeven, maar ik ben nu zó gelukkig en blij met het resultaat dat ik het met dit anonieme ervaringsverhaal toch durf te vertellen en hoop dat, wanneer je met hetzelfde probleem zit, je hier nog eens op een positieve manier over gaat nadenken. Want het geluk en hoe ik nu in het leven sta iets is wat ik iedereen gun en weet hoe ongelukkig het leven anders kan zijn!

  – een gelukkig anoniempje met een killerbody –

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply