Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • 30 kilometer hardlopen of 30 minuten infrarood?
  Rate this post

  Afvallen… Niemand is er gek op, maar iedereen wil het. Niet voor niets bestaan er allerlei afvalmethoden en kun je er oneindig veel informatie over vinden. Maar wat werkt écht? Dat antwoord is niet zomaar te geven, want iedere persoon functioneert anders en heeft andere doelen.

  Als jij op zoek bent naar een relatief snelle afvalmethode waarbij je tegelijk spiermassa opbouwt zonder daar intensief voor te hoeven sporten, dan heb je die bij deze gevonden! Met infraroodtraining verbrand je evenveel vet als met 30 kilometer hardlopen. Het grote voordeel is echter dat je niet langdurig hoeft te trainen, je je lichaam een stuk minder belast en je jezelf mentaal niet intensief hoeft te motiveren.

  Warmte werkt
  Infraroodwarmte is een vorm van natuurlijk zonlicht, waarbij 80% van de lichtenergie wordt omgezet in warmte, wanneer het jouw lichaam raakt. De kortegolfstraling heeft een zeer positief effect op het gehele lichaam. Grote delen van het licht dringen door in de verschillende huidlagen. Zo ontstaat bij de lichaamsbehandeling een aangename en rustgevende temperatuur van 45 graden Celsius.

  Voor iedere leeftijd
  Hoe werkt infraroodtraining? Je bevindt je in een infraroodcabine, waar je op een prettig tempo op de ergometerfiets fietst. Terwijl jij beweegt, doet de infraroodstraling zijn werk. Ook als je last hebt van leeftijdgerelateerde klachten en daarom lastig kunt sporten, is dit een ideale oplossing. De infraroodtraining is onderdeel van een individueel -behandelplan, waarin al jouw wensen en doelen beschreven staan. Tijdens de training word je gecoacht door een -professionele personal trainer.

  Ook bij ziekte en aandoeningen
  Deze manier van trainen is ook zeer geschikt voor mensen met MS (Multiple Sclerose), spierreuma, lipoedeem, oedeem en artrose, mits de gezondheid het toelaat.

  De voordelen van infraroodtraining:

  + versnelde vetverbranding

  + versneld centimeter- en gewichtsverlies

  + vermindering van ongewenste vetophopingen

  + vet blijft definitief weg

  + vermindering van cellulitis

  + verbeterde doorbloeding

  + opbouw van spiermassa

  + geen medische ingrepen nodig

  + veilig, pijnloos en betaalbaar

  + voor vrouwen en mannen

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door Frank Gering op september 23, 2020, 3:17 pm

  Ik ben nieuwsgierig naar jou artikel over de infrarood training , zou u mij er wat meer over kunnen vertellen u mag mij ook bellen . Mijn nummer 0653119650 vrgr Frank Gering

  Beantwoorden →