Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Metamorfose Ashley
  Rate this post

  Even voorstellen
  Ashley is 14 jaar, woont in Neede en zit in de tweede klas van het VMBO van het Greijdanus College in Enschede.

  Hoe vond je het?
  Ashley: ‘Heel leuk! Ik heb kroeshaar dat ik al jaren met extensions in vlechtjes draag en wilde er al heel lang vanaf, dus dit was een mooie kans. Eerst ben ik naar de fotostudio gegaan voor de ‘before’-foto, en daarna ben ik naar de kapper gegaan. Daar werd mijn haar gewassen met de Keratine Gold van Jean Paul Myne en steil gemaakt. Toen gingen we weer naar de fotostudio voor de ‘after’-­foto’s. De fotograaf vond dat ik het poseren heel goed deed. Het was een mooie ervaring! Mijn klasgenoten herkenden me daarna bijna niet meer en zeiden ‘Wat is er met jou gebeurd?’ Ik ben heel blij met mijn nieuwe kapsel.’

  Haar
  Toen wij de oproep zagen met de wens voor de meta­morfose voor Ashley, waren wij geraakt door het enthousiasme en de wens voor steil haar. Er was echter een klein probleempje, want wij zijn geen ‘black hair’-salon en dus niet thuis in dit type haar. Gelukkig hebben wij goede contacten met de importeur en trainster van het exclusieve Keratine Gold product van Jean Paul Myné, en zij waren bereid om ons tijdens de metamorfose te assisteren met deze Keratine Gold behandeling voor Ashley. De grote glimlach en de blijdschap die wij zagen naarmate het haar van ­Ashley gezonder en steiler werd, was echt onbetaalbaar.

  Visagie
  Ashley is een mooie, frisse, jonge meid die niet veel make-up nodig heeft. De basis is iets egaler gemaakt en wij hebben vooral met glans gewerkt. Mascara en een dunne eyeliner geven de ogen van Ashley extra uitdrukking. De gloss op haar lippen is in dezelfde tint als haar rouge. Hierdoor houd je het jonge en het frisse, wat wij zo mooi aan haar vinden.

  Kleding
  Een van de trends die je dit zomer gaat zien is ‘it’s all about the mouw’. Mouwen worden dit zomer een waar feestje: ruches, pof, volume, bloemenpracht of dit alles bij elkaar. Het ziet er alleen niet ontzettend vrolijk uit, maar deze trend geeft je ook de gelegenheid om je shirt op diverse manieren te dragen: stoer met een leuke jeans of romantisch met een lange zwierige rok of sportief met een kniebroek.

  ForYou Magazine zoekt opnieuw een kandidaat voor een
  fantastische metamor­fose. Geef jezelf of iemand die jij het gunt (vriendin/zus/dochter) op en maak kans op een metamorfose!

  Wil jij ook een metamorfose?
  Dit kan via Facebook (stylings.nl) of per e-mail (info@stylings.nl).

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply