fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Eindelijk weer in balans

  Chronisch moe? Last van je darmen? Te zwaar? Je bent niet de enige die deze klachten ervaart, maar dat maakt het niet minder vervelend. Wat zou jij deze zomer graag goed in je vel zitten!

  Je drukke leven met de kinderen en je werk zorgen geregeld voor stress en frustratie. Daardoor zorg je niet altijd goed voor jezelf. De overtollige kilo’s lijken jaarlijks te verdubbelen en de laatste keer dat jij een stralend spiegelbeeld zag, kun je je niet eens meer herinneren. Het gaat niet lekker met je en daar maak je je best zorgen over. Maar hoe je weer in balans komt, is een grote vraag.

  De 45-jarige Ina kan erover meepraten: ‘Al jaren kampte ik met een trage schildklier en een onregelmatige menstruatiecyclus. Ik voelde me de laatste paar jaren absoluut niet fit. Wat ik ook probeerde, mijn energieniveau bleef laag.  Bij toeval hoorde ik over Metabolic Balance. Het principe van een persoonlijk voedingsplan waarbij de stofwisseling en de hormonen gereguleerd worden, sprak me heel erg aan. Op internet las ik eigenlijk alleen maar positieve ervaringen over Metabolic Balance dus heb ik contact gezocht met Sabine Slob. Vol verwachting begon ik aan mijn persoonlijke plan en al vroeg in het programma voelde ik me een ander mens. Mijn klachten verdwenen bijna als vanzelf en ik stond er versteld van hoe snel en eenvoudig het allemaal ging.’

  ‘Ik pas mijn oude broeken weer’
  ‘Na twee maanden was ik al 5 kilo kwijt en paste ik weer  in broeken die al jaren ongedragen in de kast hingen.  Bovendien waren mijn schildklier- en andere hormonen weer zoals het hoort. Maar het allerbelangrijkste is: ik heb weer energie! Metabolic Balance is geen wondermiddel,  je moet er wel wat voor doen, maar voor mij was dat meer dan waard’, aldus een enthousiaste Ina.

  Een leven lang levenslust
  De basis van Metabolic Balance is orthomoleculaire  voeding. Tijdens een consult wordt jouw huidige voedingspatroon onder de loep genomen en wordt je bloed onderzocht op 34 waarden. Aan de hand van deze uitslagen, krijg je een persoonlijk voedingsplan. Door jouw voedingsgewoonten te veranderen, komen de stofwisseling en de hormoonhouding weer in balans. Daardoor verminderen je klachten en voel je je weer levenslustig. En daar heb je  je hele leven profijt van!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply