fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Zo richting de zomer wil je toch lekker strak in je vel zitten. Is dat bij jou nog niet gelukt? Je bent niet de enige. Veel vrouwen, maar ook mannen, hebben last van overtollig vet en cellulitis. Gezond eten en regelmatig sporten alleen zijn soms niet genoeg om deze ongemakken op te lossen, zeker als het gaat om de probleemzones buik, billen, benen, heupen knieën en bovenarmen. Een liposuctie lijkt soms de oplossing, maar is pijnlijk, risicovol en vaak erg duur. Nu is er een veilig, pijnloos en betaalbaar alternatief: cavitatie met de QB Lipo II.

    Met laagfrequent ultrasone geluidsgolven bereik je het effect van een reguliere liposuctie, maar dan zonder operatie. De methode is bewezen effectief, veilig en pijnloos. Kortom: voor wie geen liposuctie wenst te ondergaan, is deze behandelwijze het alternatief. De laagfrequent ultrasone geluidsgolven maken allereerst het overtollige lichaamsvet vrij. Vervolgens wordt het vet op een geheel natuurlijke manier afgebroken en afgevoerd. Dat alles maakt de behandelingen met de QB lipo II tot het beste alternatief voor liposuctie.

    Versterk je afweersysteem
    Een normaal functionerend lymfesysteem speelt een uiterst belangrijke rol in ons immuunsysteem en zorgt voor de afvoer van afvalstoffen. Wanneer de lymfevaten­stelsel niet meer goed werkt, reinigt het zichzelf niet meer voldoende. Hierdoor kunnen er allerlei gezondheids­problemen optreden.Lymfe, het vocht dat door de lymfevaten loopt, haalt ziektekiemen en afvalstoffen, gevolgen van spanningen en emoties uit het lichaam. Lymfedrainage is een zeer ­effectieve manier om het afweersysteem te versterken, om afvalstoffen en spanningen kwijt te raken, om over­tollig vocht af te voeren. Een lymfedrainage zorgt ervoor dat de lymfecirculatie tot tien maal sneller gaat dan normaal. Deze behandeling heeft daardoor ook direct een ontspannend effect en zorgt ervoor dat de huid er beter en gezonder gaat uitzien. Ook vermindert het stress en chronische vermoeidheid.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply