Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
  • Shine bright like a diamond
    Rate this post

    De jaarwisseling komt er weer bijna aan (waar blijft de tijd?). Weet jij al hoe jij de show gaat stelen tijdens de feestdagen? Misschien breekt bij die vraag de stress al bij je uit. Je moet natuurlijk óók al je hoofd breken over de samenstelling van het perfecte kerstdiner met een aperatiefje hier en een nagerechtje daar. Daarom: de beste beautytips voor jou op een rijtje. Proost, jij gaat schitteren tijdens de feestdagen!

    Ha, mooie huid
    Een mooie huid is de basis voor een feestelijke, ­stralende look. Is jouw huid wel toe aan een oppepper, dan kun je eens een microdermabrasiebehandeling proberen. Wat zei je daar? Microdermabrasie is een peelingtechniek waarbij dode huidcellen verwijderd worden. Dat wordt gedaan met de ‘Diamond Peel’. Hoewel met deze techniek de bovenste laag van de huid wordt verwijderd, is dat niet beschadigend of pijnlijk voor de huid. Doordat de doorbloeding van de huid en de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd wordt, is je huid na afloop gladder en egaler. Al na één behandeling kun je resultaat zien.

    In goede handen handen
    Schoonheidsspecialiste Charelle staat voor jou klaar om je gezicht de verzorging te geven die het verdient. Zij voert behalve de microdermabrasiebehandeling en de wimperlift (YUMI LASHES) nog veel meer behandelingen uit. Wat dacht je van een luxe gezichtsbehandeling, een ontspannende massage of een pedicure? Twijfel je over welke behandeling bij jou past, dan geeft Charelle je graag advies. Tijdens de behandelingen kun je lekker ontspannen. Stap jij weer stralend én uitgerust naar buiten.

    Nieuw jaar, nieuwe…
    Wimpers! Al draag je nog de mooiste glitterjurk, een zwoele oogopslag maakt je look pas écht af. Ben jij altijd uren in de weer met mascara zonder oogverblindend resultaat en vind je nepwimpers helemaal niets, denk dan eens aan een wimperlift. De naam van de behandeling geeft het al aan: je wimpers krijgen een boost. De groei van je eigen wimpers wordt gestimuleerd; je krijgt dus geen extensions. Hierdoor is het resultaat heel natuurlijk. Je zult merken dat je vollere, langere wimpers en zwoelere oogopslag tot wel 8 tot 12 weken te zien zijn.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply