fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • #4 Bescherm jezelf tegen de zon

  We genieten allemaal van de zon. Maar zonlicht heeft ook risico’s voor onze huid. In de winter is onze huid namelijk op z’n bleekst, en dat betekent dat die weinig beschermende pigmenten heeft tegen de zon en daardoor een grote kans op zonverbranding heeft.

  Een goede bescherming tegen de zon is daarom van groot belang. Over zonbeschermingsproducten bestaan echter veel onduidelijkheden. Wist jij bijvoorbeeld dat:
  – zonnebrandcrème slechts tegen 45% tot 55% van de UVA-straling beschermt?
  – de meeste mensen slechts 25 tot 50% van de aanbevolen hoeveelheid gebruikt?
  – iets meer dan de helft van de energie van de zon op aarde aankomt in de vorm van infrarood?
  – infrarood A dieper doordringt in de huid dan UVA / UVB, waardoor de vorming van vrije radicalen en versnelde veroudering van de huid wordt veroorzaakt?
  – hoewel minder intens dan UVB, UVA 30 tot 50 keer meer overheersend is?
  – UVA het gehele jaar door aanwezig is met relatief gelijke intensiteit gedurende de daglichturen en door wolken en glas kan dringen?

  Maar we hebben wel zonlicht nodig voor onder andere onze weerstand, en iedereen weet hoeveel lekkerder je jezelf voelt als de zon schijnt. De ene bescherming is de andere niet. De HuidExperts van Beauty Inn werken met topmerken als Jan Marini, Priori en Casmara, en met elkaar beschikken zij over maar liefst zeven verschillende zonbeschermingsproducten. Dus er is voor elk wat wils. Loop vrijblijvend binnen in de schoonheidswinkel en laat je vakkundig informeren door de HuidExperts!

  Greet Hoedeman is al sinds 1978 eigenaresse van Beauty Inn. Zij beantwoordt in elke editie van het magazine vragen over verschillende behandelingen in haar salon.

  Een echte huidverbeteraar
  Greet Hoedeman, eigenaar van Beauty Inn, Huidpraktijk te Nieuwegein, mag een echte huidverbeteraar genoemd worden. Vol passie werkt zij al sinds 1978 in en aan haar praktijk, die inmiddels is uitgegroeid tot een begrip ver buiten de Nieuwegeinse grenzen. Doel is om mensen weer van hun huid te laten houden. Met haar team van HuidExperts werkt Greet dagelijks aan het verbeteren van allerlei huidcondities, en dat omvat een breed scala. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pigmentvlekken, couperose, rosacea, acne en fijne lijntjes. Haar winkel is gastvrij geopend van maandag tot en met zaterdag, dus loop vrijblijvend binnen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply