Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • 4 tips om je entree stijlvol in te richten
  Rate this post

  De entree van je huis is de plek waar je een thuisgevoel wil krijgen zodra binnenstapt. Maar hoe zorg je daarvoor? Hieronder lees je 4 tips hoe je jouw entree stijlvol kan inrichten.

  Kleur aan de muur
  Een kleurtje aan de muur is de basis voor een stijlvolle entree. Wil je voor een frisse look gaan bij binnenkomst? Geen dan de wanden van je hal lichte, neutrale kleuren. Met deze tinten kun je nooit de fout in gaan. Denk hierbij aan beige, wit en grijs. Dit geeft je een ruimtelijk gevoel wanneer je je woning binnenstapt. Lichte kleuren zijn dan ook perfect voor een kleine hal met weinig lichtval. Wil je een gegarandeerd warm welkom? Voeg dan houten items toe naast de lichte kleuren of ga voor een wat donkerde kleur op de muur.

  Je hal in de schijnwerpers
  De hal is een plek waar over het algemeen weinig lichtinval is. Een plafondlamp is de perfecte lamp als je een groot deel van de ruimte verlicht wil hebben. Je wil natuurlijk wel een lamp die past bij de sfeer van de ruimte. Hierbij is niet alleen de kleur van belang, maar ook de vorm van de lamp en het materiaal. Hout geeft namelijk een andere sfeer dan metaal. Bij een ruime entree kan je extra sfeer een tafellamp plaatsen op een sidetable of gebruikmaken van wandlampen. Met wandlampen verlicht je snel een donkere hoek en laat je de schaduwen vallen op de muur.

  Een vloerverwarming werkt daarbij ook nog eens goed met lage temperaturen. Een radiator draait vaak op ca. 70 graden, maar een vloerverwarming behaalt met 30 graden op de meeste dagen al een prettig warme omgeving. Er komt dus veel minder (gas)verbruik kijken bij het verwarmen van je woning met een vloerverwarming dan bij een centrale verwarming.

  Creëer de sfeer
  Voor zowel je gasten als voor jezelf wil je een sfeervolle binnenkomst. Geef aandacht aan details en voeg leuke gouden accessoires toe in je entree. Dit zorgt net als hout voor een warm welkom. Het merk Richmond Interiors heeft producten voor iedereen die een moderne entree wil met een chique uitstraling. Neem de natuur mee van buiten naar binnen en plaats een leuke plant in je hal. Dit geeft een natuurlijke uitstraling, maar zorgt ook nog eens voor meer zuurstof en een betere luchtvochtigheid.

  Opbergen maar
  In je hal wil je je spullen netjes kunnen opbergen. Het is dan ook een plek waar je verschillende spulletjes kwijt moet, zonder dat het een rommelig geheel wordt. Een kapstok is een onmisbaar item voor jouw entree. Een kapstok is niet alleen functioneel, maar ook nog eens een mooi sieraad voor jouw huis. Je kunt je jas eraan ophangen, maar een kapstok hoeft niet alleen de functie te hebben om je jas op te hangen. Denk hierbij aan je sjaal, hondenriem, tas of muts. Een hal is vaak smal en dan wil je ruimte besparen. Met een wandkapstok zit je dan ook altijd goed. Kies een wandkapstok met een plank en zet er een leuk plantje op of berg er je sleutels in op. Heb je juist een ruime hal? Bekijk dan staande kapstokken en zet een functioneel bankje neer.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply