Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • 4D HD-echo: prachtig aandenken voor later
  Rate this post

  Wil je jouw kindje al vóór de geboorte zien? Laat dan een 4D-pretecho maken! Met 4D-echo’s is het mogelijk om bewegende beelden van het kindje te zien te krijgen. Leuk voor later: beelden op foto of dvd.

  4D HD-echo’s zijn werkelijk schitterend. Je moet voor 3D- of 4D-echo’s wel een beetje geluk hebben hoe het kindje ligt, maar bij 4D HD-beelden is het alsof je al in het wiegje kijkt. De resultaten zijn bijzonder realistisch! ­Echobureau Jan Koning had eerste in Nederland zo’n ­choapparaat, en nog steeds is Jan een van de weinigen die deze service aanbieden. De 4D HD echobeelden worden uitgebreid opgenomen op DVD. Bovendien krijg je een kleurenprint en een serie zwartwitvergrotingen mee, én tientallen kleurenfoto’s op een USB-stick, en dat samen voor € 100,-.
  4D-echo’s worden geadviseerd na ongeveer 26 weken zwangerschap.

  Meer dan 30 jaar ervaring
  Echobureau Jan Koning in Ochten is een begrip in heel Nederland. Met meer dan 30 jaar ervaring en medische achtergrond kan het bureau vanaf 13 à 14 weken al zien of jouw baby een jongen of een meisje is.

  Ben je van plan om een echo te laten maken en wil je een afspraak inplannen? Of heb je een vraag? Neem dan contact op!

  Uniek voor later

  Jan Koning: ‘Na een aantal jaren in het ziekenhuis gewerkt te hebben, had ik behoefte aan een nieuwe uitdaging: aan het helpen van mensen in gebieden waar gezondheidszorg nog niet zo vanzelfsprekend is als hier. Inmiddels 35 jaar geleden heb ik 3 jaar in Kenia gewerkt. Daar ben ik intensief met verloskunde bezig geweest en heb ik vele baby’s op de wereld gezet.
  Eenmaal terug in Nederland heb ik mijn verloskundigenpraktijk in de Betuwe gevestigd. Omdat voorkomen beter is dan genezen, had ik direct een echoapparaat in de praktijk. Destijds was dat uniek, en was ik een van de eersten in Nederland. Het maken van echo’s heeft altijd mijn belangstelling gehouden, vandaar dat ik daar, naast de verloskunde, in verder ben gegaan.
  In het echobureau bekijken wij, voorzover dat mogelijk is, of alles in orde is, en bovendien kunnen we in ieder geval vanaf 15 weken zwangerschap zien of het een jongen of een meisje is. Je krijgt foto’s, vergrotingen en eventueel een dvd met live-beelden mee naar huis. Voor nu is het bijzonder, voor later is het uniek.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply