Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • In 5 stappen naar een gezonde huid
  Rate this post

  Je huid is een van de belangrijkste onderdelen van je lichaam, al was het maar omdat je huid het grootste orgaan is! Een belangrijke functie van je huid is het beschermen van de organen die in je lichaam zitten, en ook beschermt je huid je tegen bacteriën van buitenaf. Het is dus zaak om je huid in een goede conditie te brengen en te houden.

  Voor een optimale elasticiteit, voor een optimaal vocht­gehalte en voor vertraging van huidveroudering is hulp van binnenuit een vereiste. Denk daarbij aan goede voeding, stressreductie, mentale kracht, goed slapen en het drinken van veel water. Zowel hormonen als ongezonde voeding hebben een negatief effect op jouw huid, maar andersom geldt ook dat gezonde voeding een positief effect heeft op jouw huid. Met de juiste voeding wordt jouw huid van binnenuit gestimuleerd om weer gezond te zijn. Anti-oxidanten die we binnenkrijgen via onze voeding (zoals vitamine C, E en polyfenolen) maken vrije radicalen in ons lichaam onschadelijk. Door chronische stress komen er veel vrije radicalen in het lichaam terecht. Probeer dus ook stress te reduceren, want wat er aan schadelijke stoffen niet is, hoeft ook niet bestreden te worden! Ook is het belangrijk om de hoeveelheid suiker en witmeel te beperken en vaker te koken dan op hoge temperaturen te bakken. Daarnaast geven gluten en caseïne bij veel mensen een reactie op de huid. Als richtlijn geldt: eet gevarieerd en eet onbewerkt voedsel. Wil jij advies op maat? Maak dan een afspraak met één van de specialisten van Body & Vital Medispa!

  Wanneer jij een gezondere levensstijl volhoudt en dit combineert met de juiste producten, zul je merken dat jouw huid ademt, licht, glad en schoon aanvoelt en straalt van binnenuit! Schoon van binnen is dus mooi van buiten. Jouw huid: zuiver en onaangetast.

  Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend advies!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply