Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • 5 tips om je interieur onder handen te nemen
  Rate this post

  Voor de 1 een nachtmerrie, voor de ander een hobby: een nieuw interieur. Door eens in de zoveel tijd je interieur aan te passen, geef je een nieuwe twist aan je interieur. Hierdoor voel t het bijna alsof je verhuisd bent! In dit artikel lees je 5 tips hoe je je interieur aan kunt passen!

  #1 Ideeën verzamelen
  Voor je halsoverkop je huidige interieur de deur uit gooit en je woonwinkel om de hoek leegkoopt, is het belangrijk om eerst inspiratie op te doen. Blader interieurbladen door en maak borden op Pinterest. Combineer de tofste accessoires met meubilair om een gaaf interieur samen te stellen.

  #2 Recyclen
  Duurzaamheid heeft een steeds prominentere rol in onze samenleving. Vintage is ook een heuse interieurtrend. Dit is een trend die naast praktisch, ook nog eens goedkoop is! Kijk welke meubels en accessoires nog makkelijk een ronde meekunnen (eventueel na een opknapbeurt) en hergebruik jouw oude interieur in je nieuwe!

  #3 Schetsen
  Voldoende inspiratie? Dan kun je beginnen met schetsen. Meet je ruimte nauwkeurig op en zet het skelet van je woning op papier. Teken vervolgens het meubilair op schaal en zorg dat alles past en in samenhang is met elkaar. Een goede schets is van essentieel belang om niet voor onverwachte verrassingen komen te staan.

  #4 Kleur toevoegen
  Iedere kleur roept een ander gevoel op. Bepaal vooraf welke gevoelens jij graag in je woning terug wilt laten komen en stel op basis hiervan je kleurenpalet samen. Let op: gebruik niet teveel kleuren! Een overkill aan kleurgebruik resulteert in een onrustig gevoel.

  #5 Keep it simple
  Geen zin om je hele interieur over de kop te gooien? Dan kan slechts een vervanging van je raamdecoratie al veel doen. Raamdecoratie is een belangrijke sfeerbepaler van je interieur. Het maakt of kraakt je uiteindelijke interieur. Op zoek naar een moderne touch? Dan is een jaloezie of vitrage kant en klaar ideaal. Heb je meer behoefte aan een klassiek tintje? Ga dan voor gordijnen kant en klaar.

  Met deze 5 simpele tips geef jij jouw interieur een nieuwe en verfrissende touch en kun je weer met
  volle teugen genieten van je woning!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply