Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • 5 tips voor een originele gourmet
  Rate this post

  Gourmetten staat bij veel families op het menu tijdens de kerstdagen. Lekker, gezellig en je hoeft weinig tijd in de keuken te besteden. Maar wil je eens wat anders dan de standaard gourmet? Hieronder staan 5 heerlijke tips voor in de gourmetpan!

  1. Dadels met spek: een heerlijke combinatie van zoet en hartig. Je rolt de dadel in een plakje (of half plakje) ontbijtspek en presenteert ze op tafel. Even in het pannetje en klaar.

  2. Gevulde champignons gevuld met brie en ananas. Hol de champignon aan de onderkant uit en vul deze met een stukje brie en daarbovenop een stukje ananas. Even laten bakken en smullen maar!

  3. Kabeljauw omhuld met spek. De spek heb je al in huis voor de combinatie met dadels. Maar ook de combinatie met kabeljauw is voor visliefhebbers een genot. Snij de kabeljauw in stukjes, rol deze in de spek, even in het pannetje… Hmmm!

  4. Kipnuggets. Snij hiervoor kipfilet in platte stukjes. Haal deze door de bloem en het geklutste eimengsel. Eventueel ook erg lekker met paprika en oregano! En als laatste door de paneermeel. Heerlijk voor de kinderen, maar stiekem ook voor jezelf.

  5. Pannenkoekjes. Deze kunnen eigenlijk niet gemist worden! Een goede mix maak je met 250 gram bloem / meel, 2 eieren en 500 ml melk. Door elkaar roeren, bakken en smullen maar.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply