Rate this post
 • 6 redenen waarom Zumba zo goed voor je is…
  Rate this post

  Zumba geeft energie
  Veel mensen komen uit het werk en ploffen neer op de bank. Wat is het verleidelijk om het sporten af te zeggen! Eenmaal kennisgemaakt met Zumba van Melanie in Motion, leer je dat je van bewegen juist energie krijgt. Dat komt door het enzym AMP Kinase, dat de manier waarop voeding wordt omgezet in energie controleert.

  Zumba geeft je meer zelfvertrouwen
  Begin je eenmaal met sporten en ga je trouw elke week, dan geeft dat meer zelfvertrouwen. Vooral als je je gestelde doelen haalt, geeft dat een flinke egoboost.

  Zumba geeft voldoening
  Wil je een paar kilootjes kwijtraken of aan je conditie werken en gezonder leven? Begin dan lekker met sporten. Je haalt er een tevredener gevoel uit. Melanie kan je ook helpen bij het afvallen en fit worden. Melanie biedt persoonlijke begeleiding, elke week een op maat gemaakt voedingsplan en onbeperkte deelname aan Zumba en mindfullnesstraining. Deze begrippen vormen de basis van je Melanie in Motion afslanktraject.

  Zumba boost je concentratie
  Als je beweegt, verbetert de bloeddoorstroming naar je hersenen. ­Hierdoor ben je meer gefocust.

  Zumba maakt gelukkig
  Mensen die wekelijks dansen / sporten, hebben de helft minder kans om een depressie te ontwikkelen dan niet-sporters. Het komt doordat er bij het dansen stofjes vrijkomen die je gelukkig maken.

  Zumba zorgt voor ontspanning
  Dansen zorgt ervoor dat je helemaal kunt ontspannen en al je zorgen vergeet. Daarbij vermindert namelijk het stresshormoon cortisol in je lichaam. Bewegen maakt je lichaam losser en flexibeler, waardoor je spieren meer ontspannen. Hierdoor laat je de spanning letterlijk los.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply