Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • 6 voordelen van Sikkens verf
  Rate this post

  Sta je op het punt verf aan te schaffen voor een schilderklus in of buiten huis? Dan is Sikkens verf de verf die je zoekt. Sikkens verf staat namelijk bekend om zijn duurzaamheid en wordt om die reden ook met grote regelmaat door professionele schilders gebruikt. De geweldige duurzaamheid zorgt ervoor dat je lang van je schilderwerk kunt genieten. Sterker nog: met sommige verf of beitsen hoef je 10 tot 12 jaar niet naar je schilderwerk om te kijken! Nog meer reden om sikkens verf kopen vertellen we je graag!

  1. Betrouwbaar en altijd het gewenste resultaat
  De producten van Sikkens verf zijn gebaseerd op de nieuwste technologieën en hebben daarnaast ook nog eens een lage ecologische impact. De hoge kleurechtheid van de producten zorgen ervoor dat je altijd het gewenste resultaat en de juiste kleur bereikt. Perfect geschikt voor huis- en tuin klussen, maar ook bij uitstek geschikt voor de professionele schilderklus.

  2. Perfect voor gladde wanden en plafonds
  Verschillende verfsoorten zoals onder andere de Sikkens alphacryl pure mat sf zijn ideaal wanneer het om gladde muren en plafonds gaat. De goed dekkende en isolerende, matte muurverf is een ontzettend hoogwaardig product van Sikkens. Dit soort muurverven zijn makkelijk schoon te maken en hierdoor perfect voor veelgebruikte ruimten zoals de woonkamer, de keuken of zelfs een schuur waar regelmatig in gewerkt wordt.

  3. Voor binnen en buiten
  Sikkens heeft geweldige binnenverven, maar ook voor klussen buiten de deur is er maar genoeg keuze. Zo zijn er speciale producten voor onderhoud aan de gevel, maar ook voor klussen met houtachtige ondergronden. De buitenproducten van Sikkens dekken en hechten ontzettend goed: zowel op ruwe oppervlakken als op bestaande verflagen. Daarnaast zijn de producten goed bestand tegen weersinvloeden en heb je altijd een langdurig resultaat.

  4. Beschikbaar bij de Bouwcenters
  Je kunt Sikkens verf bij verschillende Bouwcenters verkrijgen, en hebt dus altijd in no-time de juiste verf voor de juiste klus in huis. Weet je even niet waar je moet winkelen? Dan kun je de vestigingszoeker op de website gebruiken en direct zien waar een Sikkens dealer bij jou in de buurt zit. Wel zo handig!

  5. Watergedragen en geur arm
  Veel binnenverven van Sikkens zijn watergedragen en hierdoor geur arm. Waarom dit belangrijk is? Deze verf droogt snel, vergeeld niet en zorgt voor geweldig glans- en kleurbehoud. Daarnaast is het feit dat je niet met hoofdpijn in een woonkamer hoeft te zitten natuurlijk ook mooi meegenomen!

  6. Schrobvast en waterdampdoorlatend
  De schobvastheid en waterdampdoorlantendheid van de Sikkens producten maken ze bij uitstek geschikt voor onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast zorgt dit natuurlijk makkelijker voor een strak en gelikt schilderresultaat en blijft je schilderwerk langer mooi!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply