Rate this post
 • In 60 minuten perfecte wenkbrauwen
  Rate this post

  Iedereen wordt geboren met twee wenkbrauwen en niet één paar is gelijk: volle borstels, de monobrow, ongelijke of omregelmatige wenkbrauwen en bijna onzichtbare exemplaren. Vooral deze laatste is vaak een doorn in het oog van veel vrouwen. Wenkbrauwen bepalen voor een groot deel je gezichtsuitdrukking en dan zou het fijn zijn als ze zichtbaar en mooi gevormd zijn.

  Evelien: ‘Ik heb heel lichte wenkbrauwen, waardoor ik uitdrukkingsloos gezicht heb. Iedere ochtend teken ik mijn wenkbrauwen bij met een potlood en wenkbrauwpoeder, maar wat een werk is dat! Liever slaap ik een kwartier langer uit. Tot overmaat van ramp lopen mijn wenkbrauwen uit als ik een regenbui opvang of in het zwembad lig. Erg frustrerend. Mijn overbuurvrouw heeft prachtige wenkbrauwen en ik vroeg haar hoe zij dat doet. Ze riep: ‘microblading!’ Daar had ik nog nooit van gehoord en  het klonk nogal medisch. Dat viel echter reuze mee.  De eerstvolgende keer ging ik met mijn overbuurvrouw mee naar Akke de Boer Lijfstijlstudio om te kijken hoe een microbladingbehandeling ging. Een uur later had ik zelf een afspraak gemaakt. Nu loop ik er iedere dag verzorgd bij met mijn prachtig gevormde, natuurlijk ogende wenkbrauwen. Niemand ziet dat ik er wat aan heb laten doen.  Wel zeggen mensen dat ik er zo goed uitzie de laatste tijd. En dat vind ik zelf ook!’

  MAXXBROWS micropigmentatie
  Bij microblading wordt het pigment niet zo diep in de huid gebracht als bij een tatoeage en daardoor vervaagt de kleur na verloop van tijd. Het pigment wordt met een soort mesje, bestaande uit 12 fijne naaldjes, in de huid gebracht. Hierdoor graveer je als het ware haartjes in de huid.  Dit geeft een natuurlijk effect en de haartjes zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Microblading is semipermanent en daarom is het doorgaans na 1 tot 2 jaar tijd om je wenkbrauwen te laten bijwerken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply