Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • 90 jaar kwaliteit, service én persoonlijke aandacht

  In september 2018 bestaat Sikkenk haarspecialisten 90 jaar! Het bedrijf staat al drie generaties lang klaar voor iedereen die te maken heeft met (tijdelijke) kaalheid.

  Als je voor het eerst bij Sikkenk haarspecialisten komt, dan voelt het alsof je in een warm bad terechtkomt. Je wordt hartelijk ontvangen in een rustige en sfeervolle omgeving waar je lekker een kop koffie of thee drinkt en jouw wensen bespreekt met één van de haarspecialisten. Je hoeft niet bang te zijn dat er onbekenden meeluisteren. Privacy is namelijk erg belangrijk bij Sikkenk haarspecialisten. Kwaliteit, goede service en persoonlijke aandacht zijn de fundamenten van dit familiebedrijf.

  De grootste haarwerkspeciaalzaak van Nederland
  Bij Sikkenk haarspecialisten vind je de grootste collectie haarwerken: meer dan 1000 stuks direct op voorraad. Kort, trendy, klassiek of lang: er is altijd een haarwerk dat bij jouw stijl en budget past. Met meerdere mooie privépaskamers met daglicht word je in alle rust door één van de zes haarspecialisten geholpen. Huis- en ziekenhuisbezoek is altijd mogelijk. Naast (deel)haarwerken staat Sikkenk haarspecialisten ook bekend om de grote collectie mutsen, sjaaltjes en verzorgingsproducten: alles wat jij nodig hebt wanneer je te maken krijgt met (tijdelijke) kaalheid. Sikkenk haarspecialisten is een gecertificeerde zorg­leverancier, waardoor je altijd verzekerd bent van de beste zorg én de maximale vergoeding van je zorgverzekeraar!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply