Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • A home away from home
  Rate this post

  Zoek je een kinderopvang of BSO waar je kind plezier heeft, maar zich ook op allerlei gebieden kan ontwikkelen? Zoek niet langer!

  Villa Bloom in Den Haag combineert op unieke wijze flexi­biliteit, sfeer en betrouwbaarheid in een tweetalige kinderopvang. Onze aantrekkelijke educatieve programma’s bieden jouw kind de mogelijkheid om zich optimaal te ontwikkelen in een veilige en liefdevolle omgeving.
  Het tweetalige programma van Villa Bloom maakt je kind vertrouwd met zowel de Nederlandse als de Engelse taal en stemt overeen met de nieuwste inzichten in tweetalig opvoeden. Het programma is gericht op spelenderwijs leren en zorgt voor een naadloze overgang naar zowel het ­Nederlandse als het internationale schoolsysteem.
  Het team van Villa Bloom bestaat uit zorgvuldig ­geselecteerde pedagogisch medewerksters. Onze medewerksters zijn vakbekwaam, ervaren, hebben een grote liefde voor hun vak en zetten zich iedere dag in voor de beoogde kwaliteit van Villa Bloom.
  De pedagogisch medewerksters worden ondersteund door de leidinggevende, een team van schoonmakers en een kok. Alle pedagogisch medewerksters hebben minimaal de opleiding SPW3 afgerond. Daarnaast krijgen ze regelmatig extra scholing in de Engelse en Nederlandse taal, ­pedagogiek en communicatie.

  Pedagogische visie
  Villa Bloom verzorgt iedere dag een uitgebalanceerd educatief programma in een veilige en stimulerende omgeving. Je kunt er gerust op zijn dat jouw kind zich niet alleen sociaal, emotioneel, lichamelijk en geestelijk kan ontwikkelen, maar ook heel veel plezier heeft. Ons programma geeft je kind de tools die het nodig heeft om een zelfverzekerd en zelfbewust persoon te worden. Onze enthousiaste en betrokken leidsters blijven je kind verrassen met mogelijkheden tot spelen, groeien en ontdekken.

  Curriculum
  Wij geloven dat het curriculum alles omvat wat gebeurt in een groep, van onderling contact en maaltijden tot zingen en spelen. De leidsters laten nooit een mogelijkheid ­onbenut om jouw kind iets te leren. Ons curriculum is daarom meer dan een reeks activiteiten of een aantal voorschriften in een handleiding.

  Meer dan lezen, schrijven en rekenen
  Villa Bloom brengt je kind vaardigheden bij die verder gaan dan lezen, schrijven en rekenen. Spelen met speelgoed stimuleert de motorische ontwikkeling en leert jouw kind waardevolle lessen over delen met andere kinderen. Liedjes zingen tijdens het handen wassen bevordert niet alleen de interesse in kunst en cultuur, maar versterkt ook sociale banden en leert jouw kind het belang van een goede hygiëne. Elke activiteit is ontworpen met een resultaat of specifieke les in gedachten. Wij bieden een optimaal evenwicht tussen facultatieve en gestructureerde activiteiten, groeps- en individuele bezigheden en interactie tussen kind en leidster en tussen kinderen onderling.

  Buitenschoolse opvang
  Villa Bloom biedt buitenschoolse opvang (BSO) / ­Naschoolse Opvang (NSO) voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Ons programma wordt aangeboden in kleine groepen. Zij kunnen zich onder begeleiding van onze vaste en speciaal opgeleide pedagogisch medewerksters vermaken met tal van actieve, stimulerende en ontspannende activiteiten. Er is voor ieder kind wat wils.

  Activiteiten
  Al onze speciaal ontwikkelde programma’s zijn leeftijds­gericht. Kinderen kunnen zelf kiezen aan welke activiteit ze willen deelnemen. Onze veilige en liefdevolle omgeving biedt ook voldoende ruimte om rustig een boekje te lezen of op een andere manier te ontspannen na een drukke schooldag. Tijdens vrije dagen en schoolvakanties zijn er tal van actieve bezigheden als koken, sport, expressie, dans en theater. Ook maken we veel uitstapjes, naar bijvoorbeeld het museum.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply