Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Aan de slag als wimperstyliste?
  Rate this post

  Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Heb je de intentie om een eigen bedrijf te starten in de beautybranche? Dit kan, door het volgen van een cursus wimperextensions, wimpervolumelifting en/of cosmetisch tanden bleken. Wij verzorgen al jaren deze cursussen en ondersteunen onze cursisten nog maanden na de cursus.

  WimperXL heeft al jarenlang ervaring in het geven van professionele opleidingen. In het opleidingsinstituut volg je officiële trainingen van wereldwijd bekende merken. Er is een samenwerking en rechtstreeks contact met de merken Neicha, Blink, MYscara, Cosmotology en JetSet.
  WimperXL staat onder meer bekend om de goede nazorg na de opleidingen en het nauwe persoonlijke contact, dat ook na de opleiding blijft. Dus als je aan de slag gaat voor jezelf en vragen hebt, kun je aankloppen bij WimperXL voor antwoorden waarmee je verder kunt.
  De trainsters volgen zelf trainingen in binnen- en buitenland, om op de hoogte te blijven rond de nieuwste ontwikkelingen binnen de expertise.
  Naast het verzorgen van de trainingen kun je terecht in de groothandel van WimperXL. Ten slotte heeft WimperXL een salon waar je terecht kunt voor wimperextensions, wimpervolumelifting, tanden bleken en nog meer andere behandelingen.

  Voor behandelingen kun je terecht op de site voor consumenten: www.salonwimperxl.nl.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply